Opvolging arbeidsrechtelijke situatie2020-06-11T14:23:16+01:00

Project omschrijving

Opvolging arbeidsrechtelijke situatie


Hoe stemt u een tewerkstelling zo goed mogelijk af op de noden van uw onderneming?
En worden de wettelijke bepalingen hierbij nageleefd? Het arbeidsrecht is op zijn minst complex te noemen.

Mensen tewerkstellen is de dag van vandaag een hele uitdaging. De wetgeving moet worden opgevolgd en nageleefd, maar evolueert continu. Het is bijna onmogelijk om dit op de voet te volgen. Ook hier komen wij in beeld!

Schakel onze collega’s van Konsilanto Loonadministratie & Werkgeversadvies in voor:

  • het opmaken van arbeidsovereenkomsten;
  • de opmaak van uw arbeidsreglement;
  • het implementeren van een bonusplan / de winstpremie;
  • het bepalen van het correcte paritaire comité;
  • begeleiding in geval van ontslag;

Gerelateerde diensten

Werkgeversadvies

Werknemers zijn het belangrijkste asset van uw onderneming. Een loonbeleid op maat is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Lees meer

Loonadministratie

U wil als werkgever een correcte administratie voeren ten aanzien van uw werknemers. Deze complexe en streng gereguleerde materie vergt kennis van zaken.

Lees meer

Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel

Uw menselijk potentieel is een kracht van uw onderneming. Dit kan mee het verschil maken tegenover uw concullega’s. Hoe u dit potentieel ten volle kan benutten? Wij delen graag onze ervaring en expertise.

Lees meer

Sociale en fiscale inspectie

België kent een uitgebreide waaier van sociale inspecties. De kans is reëel dat u er als werkgever op een gegeven moment onderworpen aan zal worden. Onze expertise biedt op dat moment de nodige ondersteuning.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-ouderschapsverlof voor zelfstandigen aan te vragen voor 30 september 2020

Gezien het in deze tijden niet evident is om de opvoeding van de kinderen te combineren met een zelfstandige activiteit heeft de overheid nu ook voorzien in een ouderschapsuitkering voor zelfstandigen. Ouders die hun zelfstandige activiteiten verminderden om te zorgen voor één of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen een uitkering aanvragen bij hun sociaal verzekeringsfonds. [Lees verder]

Onze collega Kim al 20 jaar bij Konsilanto!

Velen van jullie zullen Kim al wel eens aan de telefoon hebben gehad, of hebben haar al eens ontmoet in ons Kantoor te Mortsel. Ook Kim doet graag even haar verhaal zodat u die dame aan de balie wat beter kan leren kennen. [Lees verder]