Diensten2021-02-22T08:57:18+01:00

Maak kennis met onze diensten

Wij bieden een brede waaier diensten aan voor ondernemers en hun ondernemingen. U wil snel en efficiënt bekijken waar wij u mee kunnen helpen? Gebruik onze zoekbalk om uw zoekactie te vereenvoudigen!

In het kader van de verdere diversificatie van het dienstentaanbod heeft Konsilanto recent Peritus overgenomen. Peritus is een groepering van bedrijfsadviseurs die is gespecialiseerd in de strategische ondersteuning van KMO’s in een brede waaier van sectoren en disciplines. Peritus wordt al ruim 10 jaar door VLAIO erkend als een waardevolle dienstverlener en is actief betrokken bij de uitrol van de economische visie van de Overheid m.b.t. Vlaamse KMO’s.
De Peritus-experten treden op als klankbord en kompas voor bedrijfsleiders, zowel op strategisch als op operationeel vlak. Daarnaast begeleiden ze ondernemers bij het concretiseren van hun strategische beslissingen in groei- en ontwikkelingstrajecten. Een waardevolle troef voor elke onderneming. Weldra zal u ook hier meer info vinden over hun dienstaanbod.

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Coronacrisis: bijzondere maatregelen voor studenten

19/07/2021|

Werk je tijdens de zomervakantie als student?  Dan hebben we goed nieuws voor jou!  Alle uren die je in het derde kwartaal 2021 werkt tellen niet mee voor de telling van je contingent (= 475u studentenarbeid op jaarbasis aan verminderde sociale bijdragen). De uren van het eerste en tweede kwartaal 2021 tellen wel gewoon mee.  Behalve voor studenten die werken in de gezondheidszorg en het onderwijs.  Voor hen werden de uren van het eerste en tweede kwartaal ook al niet meegeteld. [Lees verder]