Diensten2021-02-22T08:57:18+01:00

Maak kennis met onze diensten

Wij bieden een brede waaier diensten aan voor ondernemers en hun ondernemingen. U wil snel en efficiënt bekijken waar wij u mee kunnen helpen? Gebruik onze zoekbalk om uw zoekactie te vereenvoudigen!

In het kader van de verdere diversificatie van het dienstentaanbod heeft Konsilanto recent Peritus overgenomen. Peritus is een groepering van bedrijfsadviseurs die is gespecialiseerd in de strategische ondersteuning van KMO’s in een brede waaier van sectoren en disciplines. Peritus wordt al ruim 10 jaar door VLAIO erkend als een waardevolle dienstverlener en is actief betrokken bij de uitrol van de economische visie van de Overheid m.b.t. Vlaamse KMO’s.
De Peritus-experten treden op als klankbord en kompas voor bedrijfsleiders, zowel op strategisch als op operationeel vlak. Daarnaast begeleiden ze ondernemers bij het concretiseren van hun strategische beslissingen in groei- en ontwikkelingstrajecten. Een waardevolle troef voor elke onderneming. Weldra zal u ook hier meer info vinden over hun dienstaanbod.

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto BOzARC

Het groeitraject en de generatieoverdracht van BOzARC BV

06/05/2021|

De opbouw van een persoonlijke band en een integrale begeleiding stellen we voorop bij Konsilanto. Met deze filosofie ontstond 20 jaar geleden zo ook de samenwerking met BOzARC, een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en plaatsing van aluminium overkappingen. [Lees verder]

  • Transitiepremie Springplank starten zelfstandige Konsilanto

Bijkomende ondersteuning voor startende zelfstandigen

20/04/2021|

Op 26 maart 2021 heeft de Vlaamse Regering beslist om de transitiepremie voor starters uit te breiden. Ook ondernemers jonger dan 45 jaar komen nu in aanmerking voor deze maatregel. Werklozen in tijden van Corona krijgen zo een duwtje in de rug om de sprong naar zelfstandige in hoofdberoep te wagen. [Lees verder]