window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');

Konsilanto people
11 juni 2024

Leer onze collega Maia kennen

გამარჯობა (Hoi), ik ben Maia Luarsabishvili die in 2015 van Georgië naar België verhuisde vanwege de liefde voor een Georgiër die al 24 jaar hier in België woont.

Hoewel ik een bachelor diploma in economie heb, een opleiding als gecertificeerd professioneel accountant heb gevolgd en 6 jaar ervaring heb als boekhouder/auditor bij een accountantskantoor, was het niet makkelijk om mijn carrière helemaal opnieuw te starten in een compleet vreemd land met een andere taal.

Met de steun van mijn echtgenoot heb ik eerst een aantal snelcursussen Nederlands gevolgd en daarna een opleiding in boekhouding volgens de Belgische wetgeving genoten. Na drie jaar heb ik spontaan gesolliciteerd bij Konsilanto. Het was echt geweldig dat ik als junior dossierbeheerder mocht beginnen. Ik kwam terecht in een heel familiale omgeving met leuke collega’s die altijd klaar staan om te helpen. Ik kon elke dag veel bijleren. Dankzij de professionele groeimogelijkheden die Konsilanto aan elke medewerker biedt, ben ik inmiddels cliëntenadviseur geworden.

Na een paar jaar pauze door de verhuis, ben ik weer actief betrokken bij klantenrelaties. Elke positieve reactie van onze klanten op ons werk motiveert me nog meer om mijn kennis op alle nuttige aspecten te verbeteren. Buiten werktijd ben ik druk bezig met de zorg voor onze 7- en 3-jarige kinderen. Het ondersteunen van hockey- en basketbalwedstrijden in het weekend is een belangrijke weekendactiviteit. Ondanks mijn drukke agenda kijk ik altijd uit naar een grote vakantie om weer tijd door te brengen met onze familie en vrienden in Georgië en opnieuw te genieten van de bergen daar.

Wil jij ook werken voor een organisatie waar ruimte is voor jouw eigen verhaal? Kom eens langs voor een sollicitatiegesprek! Bezoek onze jobsite hier of stuur ons even een mail op jobs@konsilanto.be.

De laatste nieuwtjes

  • Maia Luarsabishvili

Leer onze collega Maia kennen

11/06/2024|

Na zes jaar ervaring als boekhouder/auditor in Georgië, startte Maia haar carrière volledig opnieuw in België. Zo kwam ze in 2018 bij Konsilanto terecht. Een bijzonder verhaal ... [Lees verder]

Leer onze collega Koen kennen

06/12/2023|

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]

2024-06-11T11:32:45+01:0011/06/2024|