Corporate Finance

Ondernemen omvat op financieel vlak veel meer dan alleen boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Investeringen en financieringen zijn naast innovatie en groei immers de belangrijkste parameters om uw onderneming gezond in de markt te houden. Sommige beslissingen hebben een dermate significante impact op de waarde en uitstraling van uw onderneming, dat het cruciaal is om u vanaf de start te laten bijstaan door een expert op het vlak van Corporate Finance.

2020-08-26T17:14:58+01:00

Leveraged buy-outs & buy-ins

Wanneer het management van een onderneming de aandeelhouders geheel of gedeeltelijk willen uitkopen of wanneer u en uw management een andere onderneming op het oog hebben ter overname, kan u beroep doen op Konsilanto om het volledige MBO of MBI traject professioneel en vertrouwelijk te begeleiden.  [Lees verder]

Onze aanpak

Of het nu gaat over een overname, een samensmelting, een investering, een financiering of de verkoop van uw onderneming of activiteit: de bedrijfsbeslissing zal een significant effect hebben op het vermogen en de waarde van uw onderneming. De adviseurs van Konsilanto hebben de nodige ervaring en expertise om dergelijke bedrijfsbeslissingen zo optimaal mogelijk te onderhandelen en te concretiseren. Naast de financiële en bedrijfseconomische dimensie van de bedrijfsbeslissing, waarbij de cashflows en terugbetalingscapaciteit van uw onderneming in detail worden berekend, zal Konsilanto ook de nodige aandacht schenken aan de strategische, juridische en sociale gevolgen van de transactie of investering. Voor iedere vraag waar u of uw onderneming mee te kampen heeft, kan u terecht bij de specialisten van Konsilanto.

Contact

Neem bij belangstelling contact op met Walid H. Amor op het nummer +32 (0)477 72 59 75 of +32 (0)3 331 30 37 voor een eerste vrijblijvend gesprek.