Leveraged buy-outs & buy-ins2020-08-26T17:14:58+01:00

Project omschrijving

Leveraged buy-outs & buy-ins

Wanneer het management van een onderneming de aandeelhouders geheel of gedeeltelijk willen uitkopen of wanneer u en uw management een andere onderneming op het oog hebben ter overname, kan u beroep doen op Konsilanto om het volledige MBO of MBI traject professioneel en vertrouwelijk te begeleiden. Konsilanto gaat samen met u op zoek naar transacties die het beste aan de bedrijfsbehoeften van de onderneming beantwoorden en die u en uw erfgenamen de meeste voordelen en zekerheden opleveren.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Overnames en fusies

Indien u uw onderneming wenst te verkopen of u wenst een andere onderneming over te nemen is het cruciaal om te analyseren welke transactievorm aangewezen is voor uw onderneming.

Lees meer

Leiderschap en organisatieontwikkeling

Als ondernemerscoach wil Konsilanto zijn klant begeleiden in de gehele ondernemerscyclus. Ondernemers van deze tijd komen in aanraking met een snel veranderende werkomgeving. Tegelijkertijd kom je als ondernemer ook in andere soort van complexiteit (sociale) terecht wanneer je samen met mensen je doel wil realiseren.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Konsilanto eindejaarsactie 2021. jouw stem telt voor deze goede doelen!

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we bij Konsilanto rond de eindejaarsperiode enkele vzw's in de kijker die ons nauw aan het hart liggen. Mensgerichtheid en duurzaamheid zijn twee van de vier kernwaarden van Konsilanto die we op zoveel mogelijk manieren trachten uit te dragen. In dit kader kozen we ook dit jaar voor drie vzw's wiens prachtige boodschap jouw stem verdient. We stellen hen graag verder in deze nieuwsbrief aan je voor. [Lees verder]