window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Overnames en fusies2020-08-26T17:16:35+01:00

Project omschrijving

Overnames en fusies

Indien u uw onderneming wenst te verkopen of u wenst een andere onderneming over te nemen is het cruciaal om te analyseren welke transactievorm aangewezen is voor uw onderneming. Zowel de verkoop als aankoop van een onderneming vergt een zeer zorgvuldige voorbereiding. De specialisten van Konsilanto zorgen ervoor dat uw belangen steeds hoogste prioriteit krijgen. Dit is van belang bij het bepalen van de waarde van de aandelen en het handelsfonds van de onderneming, maar ook bij voeren van de onderhandelingen kunnen de specialisten van Konsilanto zorgen voor de meest gunstige voorwaarden bij de transactie. Konsilanto kan dankzij haar specialisten elke transactie professioneel en vertrouwelijk begeleiden vanuit financieel, juridisch, fiscaal, sociaal en administratief oogpunt.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen

Wat is de waarde van een onderneming? Een kapitale vraag bij de overdracht/overname van een onderneming. Een correcte waardering geeft u houvast.

Lees meer

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Leiderschap en organisatieontwikkeling

Als ondernemerscoach wil Konsilanto zijn klant begeleiden in de gehele ondernemerscyclus. Ondernemers van deze tijd komen in aanraking met een snel veranderende werkomgeving. Tegelijkertijd kom je als ondernemer ook in andere soort van complexiteit (sociale) terecht wanneer je samen met mensen je doel wil realiseren.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]