window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Bedrijfsinvesteringen2020-08-26T17:50:35+01:00

Project omschrijving

Bedrijfsinvesteringen

Indien uw onderneming specifieke investeringen overweegt, is het essentieel te kunnen inschatten of de investering al dan niet een goede beslissing is voor uw onderneming. Een gezonde balans- en cashflowpositie zijn hierbij primordiaal. Konsilanto kan voor uw onderneming een businessplan en financieel plan opmaken zodat duidelijk in beeld wordt gebracht of de investeringen weldegelijk lucratief zijn voor uw onderneming en dat de nodige cashflows worden gegenereerd om de investering voldoende snel terug te verdienen.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Is de investering haalbaar? Op welke termijn kan ik ze terugbetalen? Wat is het rendement van de investering? Wat is de impact op de personeelskosten? Onze haalbaarheidsstudies, investeringsanalyses en businessplannen maken dit concreet.

Lees meer

Bedrijfsfinancieringen

Welke vorm van kapitaal kan het best worden aangetrokken door uw onderneming om de vooropgestelde transactie, investering of herfinanciering te concretiseren?

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

  • statutenwijziging

Vergeet je statutenwijziging niet

Sinds de invoering van het nieuw Wetboek Vennootschappen en Verenigingen (WVV) moeten de statuten ten laatste tegen 1 januari 2024 volledig zijn aangepast én gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad. [Lees verder]