Cashflowplanningen en budgetteringen

Wat is de impact van klanten- en leverancierskrediet op uw cashflow? Wanneer dient u een extra buffer te voorzien? Op welke manier kan u omspringen met overtollige cash? 

Stuk voor stuk pertinente vragen waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Onze gebruiksvriendelijke tools geven u hierin een cijfermatig inzicht in, wij zorgen voor de toelichting en luisteren naar uw behoeften. 

Voor wie?
  • Zaakvoerders
  • Kleine KMO's (<50 werknemers)
  • Middelgrote KMO's (<250 werknemers)
  • Grotere bedrijven (> 250 werknemers)
  • Advocatenkantoren
BUSINESS UNIT
Corporate Finance

Gerelateerde diensten

Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen

Wat is de waarde van een onderneming? Een kapitale vraag bij de overdracht/overname van een onderneming. Een correcte waardering geeft u houvast.

Lees meer

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm. 

Lees meer

Strategische en bedrijfseconomische beslissingen

Voor beslissingen met een impact op lange termijn kunnen wij, rekening houdend met de missie en visie van de onderneming, u als ondernemer gidsen bij het nemen van deze beslissingen.

Lees meer

Graag persoonlijk advies?

Contacteer één van onze experten, of kom eens langs.

Graag persoonlijk advies?

Contacteer één van onze experten, of kom eens langs.