window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people
6 december 2023

Leer onze collega Koen kennen

Bewegen: of het nu lopen, fietsen, klimmen, zwemmen dan wel skiën is, ik heb het altijd graag gedaan. En dan nog het liefst van al competitie frisbee. Dit jaar heb ik voor de vierde en waarschijnlijk laatste keer deelgenomen aan het Europees Kampioenschap. Want hoewel competitie frisbee een sport is die mooi is voor het oog, is ze hard voor het lichaam. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. We kunnen niet blijven stilstaan.

Ook bij Konsilanto blijf ik bewegen. Toen ik 6 jaar geleden bij hen terecht kwam als junior cliëntenadviseur had ik nul ervaring in een accountantskantoor. Ik had de basis van boekhouding meegekregen, maar mistte nog veel van de inzichten in en verbanden tussen de verschillende fiscale materies. Wat ik wel wist, was dat ik leergierig was en Konsilanto heeft me hier steeds in gesteund. Met een postgraduaat aan de KdG, een beroepsopleiding bij het ITAA en de interne opleiding als ondernemersbegeleider achter de rug, ben ik gaandeweg meer van accountancy gaan houden.

Dat is immers lang niet altijd het geval geweest. Accountancy heeft een wat duf imago, waarmee je als student niet meteen geassocieerd wilt worden. Vaak heb ik me dan ook de vraag gesteld: “wat wil ik hier nu eigenlijk mee doen?” of “wie help ik hiermee?”. Het was me vroeger niet duidelijk. Sinds ik bij Konsilanto werk, zijn die puzzelstukken wel op hun plaats gevallen. Ik merk nu op hoeveel plezier ik eraan beleef om klanten, vrienden en familie te helpen met hun fiscale en financiële vragen.

Heb jij ook zin om andere mensen te helpen? Kom dan eens langs voor een sollicitatiegesprek.

De laatste nieuwtjes

  • Maia Luarsabishvili

Leer onze collega Maia kennen

11/06/2024|

Na zes jaar ervaring als boekhouder/auditor in Georgië, startte Maia haar carrière volledig opnieuw in België. Zo kwam ze in 2018 bij Konsilanto terecht. Een bijzonder verhaal ... [Lees verder]

Leer onze collega Koen kennen

06/12/2023|

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]

2024-02-29T09:58:46+01:0006/12/2023|