window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen2020-08-26T17:13:21+01:00

Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen

Een correcte waardebepaling van een onderneming is de basis waarop de onderhandelingen over de prijs van de onderneming kunnen gevoerd worden, zowel aan kopers- als aan verkoperszijde.

In onze methode, gaan we de ondernemingswaarde berekenen op basis van realistische normalisaties. Wij doorgronden hierbij financiële structuur en het verdienmodel van de onderneming.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Leer onze collega Koen kennen

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]