window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen2020-08-26T17:13:21+01:00

Project omschrijving

Waardebepalingen van aandelen of handelsfondsen

Een correcte waardebepaling van een onderneming is de basis waarop de onderhandelingen over de prijs van de onderneming kunnen gevoerd worden, zowel aan kopers- als aan verkoperszijde.

In onze methode, gaan we de ondernemingswaarde berekenen op basis van realistische normalisaties. Wij doorgronden hierbij financiële structuur en het verdienmodel van de onderneming.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

  • statutenwijziging

Vergeet je statutenwijziging niet

Sinds de invoering van het nieuw Wetboek Vennootschappen en Verenigingen (WVV) moeten de statuten ten laatste tegen 1 januari 2024 volledig zijn aangepast én gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad. [Lees verder]