Sociale en fiscale inspectie2020-05-14T09:19:29+01:00

Project omschrijving

Sociale en fiscale inspectie

Werd er een bezoek van de sociale inspectie aangekondigd? Hoe bereid u hier zich best op voor, en wat als u hierbij graag ondersteund wordt door een specialist ter zake?

Wij zorgen ervoor dat alle nodige documentatie aanwezig is om aan te tonen dat u als werkgever te goeder trouw bent.

Indien u dit wenst kan één van onze collega’s u bijstaan tijdens het hele bezoek van de inspecteur. Zij kunnen u op uw rechten wijzen en een correcte analyse maken van de sociale risico’s. Zo staat u er niet alleen voor!

Ook tijdens een fiscale controle bieden wij indien gewenst de nodige ondersteuning en behartigen wij uw belangen.

Contacteer onze medewerkers indien u hierover meer wil weten!

Gerelateerde diensten

Loonadministratie

U wil als werkgever een correcte administratie voeren ten aanzien van uw werknemers. Deze complexe en streng gereguleerde materie vergt kennis van zaken.

Lees meer

Werkgeversadvies

Werknemers zijn het belangrijkste asset van uw onderneming. Een loonbeleid op maat is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Lees meer

Opvolging arbeidsrechtelijke situatie

Een correcte toepassing van de sociale wetgeving op uw loonadministratie vergt een continue opvolging. Wij ontnemen deze zorg.

Lees meer

Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel

Uw menselijk potentieel is een kracht van uw onderneming. Dit kan mee het verschil maken tegenover uw concullega’s. Hoe u dit potentieel ten volle kan benutten? Wij delen graag onze ervaring en expertise.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-ouderschapsverlof voor zelfstandigen aan te vragen voor 30 september 2020

Gezien het in deze tijden niet evident is om de opvoeding van de kinderen te combineren met een zelfstandige activiteit heeft de overheid nu ook voorzien in een ouderschapsuitkering voor zelfstandigen. Ouders die hun zelfstandige activiteiten verminderden om te zorgen voor één of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen een uitkering aanvragen bij hun sociaal verzekeringsfonds. [Lees verder]

Onze collega Kim al 20 jaar bij Konsilanto!

Velen van jullie zullen Kim al wel eens aan de telefoon hebben gehad, of hebben haar al eens ontmoet in ons Kantoor te Mortsel. Ook Kim doet graag even haar verhaal zodat u die dame aan de balie wat beter kan leren kennen. [Lees verder]