Loonadministratie2020-05-07T13:37:59+01:00

Project omschrijving

Loonadministratie

Wij nemen uw loonadministratie en opvolging van de bijhorende formaliteiten nauw ter harte. Op die manier hebt u als ondernemer meer tijd om de dingen te doen die u graag doet en waar u thuis in bent.

Konsilanto Loonadministratie & Werkgeversadvies is een dienstverlenende organisatie die u ontlast van de administratieve taken die te maken hebben met personeel.

Bewezen kennis en knowhow bij onze medewerkers, een proactieve aanpak in dialoog met de opdrachtgever zorgen voor een efficiënte benadering van uw personeelsbeheer.

Waar zorgen wij voor?

• Het opmaken van uw personeelsdossiers en indien gewenst ook de arbeidsovereenkomsten;

• Maandelijkse loonberekeningen;

• Berekening vakantiegeld, sectorpremie en eindejaarspremie;

• Sociale administratie bij arbeidsongeschiktheid, ouderschapsverlof, educatief verlof, …;

• Versturen van de kwartaalaangiftes aan de RSZ (DmfA);

• Indienen van de aangifte bedrijfsvoorheffing (finprof);

• Begeleiding bij einde contract van een medewerker (ontslag, uitdienstberekening, opmaak C4 en vakantieattesten);

• Verloning voor zelfstandigen;

• …

Onze medewerkers staan u bij met raad en daad en dragen een persoonlijk aanpak hoog in het vaandel.

Gerelateerde diensten

Werkgeversadvies

Werknemers zijn het belangrijkste asset van uw onderneming. Een loonbeleid op maat is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Lees meer

Opvolging arbeidsrechtelijke situatie

Een correcte toepassing van de sociale wetgeving op uw loonadministratie vergt een continue opvolging. Wij ontnemen deze zorg.

Lees meer

Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel

Uw menselijk potentieel is een kracht van uw onderneming. Dit kan mee het verschil maken tegenover uw concullega’s. Hoe u dit potentieel ten volle kan benutten? Wij delen graag onze ervaring en expertise.

Lees meer

Sociale en fiscale inspectie

België kent een uitgebreide waaier van sociale inspecties. De kans is reëel dat u er als werkgever op een gegeven moment onderworpen aan zal worden. Onze expertise biedt op dat moment de nodige ondersteuning.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-ouderschapsverlof voor zelfstandigen aan te vragen voor 30 september 2020

Gezien het in deze tijden niet evident is om de opvoeding van de kinderen te combineren met een zelfstandige activiteit heeft de overheid nu ook voorzien in een ouderschapsuitkering voor zelfstandigen. Ouders die hun zelfstandige activiteiten verminderden om te zorgen voor één of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen een uitkering aanvragen bij hun sociaal verzekeringsfonds. [Lees verder]

Onze collega Kim al 20 jaar bij Konsilanto!

Velen van jullie zullen Kim al wel eens aan de telefoon hebben gehad, of hebben haar al eens ontmoet in ons Kantoor te Mortsel. Ook Kim doet graag even haar verhaal zodat u die dame aan de balie wat beter kan leren kennen. [Lees verder]