window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Digitaal boekhoudplatform – Konsilanto-App2020-06-10T08:03:27+01:00

Digitaal boekhoudplatform – Konsilanto-App

U merkt het vast dat de digitalisatie meer en meer doordringt in uw administratie. De digitale trein is vertrokken en lijkt niet meer tegen te houden. Wij bieden u een tool die u toelaat deze digitalisatie op uw maat en volgens uw behoeften vorm te geven: de Konsilanto-App.

De Konsilanto-App is een applicatie die u toegang geeft tot uw boekhouding. Dit zowel via een cloud-platform op uw desktop of laptop of mobiel via uw smartphone. U heeft eender waar en wanneer toegang tot uw administratie.

De Konsilanto-App biedt zeer interessante voordelen voor u als klant:

  • U kan uw documenten mobiel opladen in de Konsilanto-App
  • U kan uw boekhouding mobiel raadplegen
  • De Konsilanto-App laat u toe uw openstaande klanten en leveranciers nauwgezet op te volgen
  • Automatische aanmaak van betalingsbestanden die simpel in uw bankmodule kunnen ingelezen worden
  • Digitaal archief van al uw boekhoudkundige en juridische documenten
  • Directe toegang tot de Kruispuntbank der Ondernemingen en de Balanscentrale van de Nationale Bank
  • Toegang tot de rapporteringmodule Silverfin
  • Geïntegreerde facturatiemodule tegen betaling

Bij Konsilanto staan we reeds enkele jaren voorop in de trend naar digitalisering. De Konsilanto-App laat ons toe om uw boekhouding accurater en proactiever op te volgen. Onze advisering naar u als klant toe kan op deze manier alleen maar kwaliteitsvoller worden.

De diverse features aanwezig in de applicatie laten u toe dit volledig op maat te configureren. Wij voorzien de nodige begeleiding zodat de instap laagdrempelig is. Onze medewerkers zijn ook steeds beschikbaar om u te gidsen doorheen de applicatie.

Op het dashboard van de Konsilanto-App kan u ten allen tijde een indicatie van uw resultaat terugvinden. Uw boekhoudkundige cijfers kunnen afwijken van dit resultaat. Voor meer accurate cijfers of rapportering naar officiële instanties kan u steeds uw cliëntenadviseur aanspreken.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Konsilanto-App ook voor u een meerwaarde heeft. Op deze manier willen wij samen met jullie van de digitalisering een succesverhaal maken.

Onze app is beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten en in de Google Play Store voor Android-apparaten.

Download de Konsilanto-app HIER voor iOS en HIER voor Android.

Vraag naar een demo bij uw ondernemersbegeleider of uw cliëntenadviseur of via digitalisatie@konsilanto.be.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Boekhouding en follow-up

De cijfers van uw onderneming zijn een bron van informatie voor het aansturen van uw onderneming. Ze zijn eveneens de basis voor de wettelijke compliance verplichtingen.

Lees meer

Fiscaal advies

U wil als ondernemer een geoptimaliseerde situatie en dit in combinatie met enige fiscale zekerheid. Dit in een context van een frequent wijzigende complexe wetgeving. Ons proactief fiscaal advies op maat is hierin een must.

Lees meer

Financiële rapportering als basis voor sturing

De bedrijfswereld maakt gretig gebruik van de hedendaagse informatiemaatschappij. De rapportering van tussentijdse financiële cijfers laat de bedrijfsleiders toe proactief zijn onderneming aan te sturen.

Lees meer

Startersbegeleiding

U bent ondernemend, u heeft een idee, wij luisteren naar uw verhaal en begeleiden u bij de opstart van uw onderneming.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Leer onze collega Koen kennen

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]