window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Advies inzake ondernemings- en contractenrecht2020-08-21T14:53:01+01:00

Project omschrijving

Advies inzake ondernemings- en contractenrecht

U wordt als ondernemer geconfronteerd met complexe regelgeving die haar eigen leven kan leiden in rechtspraak en rechtsleer en die op zich ook regelmatig verandert.

Konsilanto ontzorgt de ondernemer in dit juridisch kluwen van regels in de verschillende domeinen onder de totale noemer van ondernemingsrecht:

  • opstellen van huurovereenkomsten, overeenkomsten van overdracht van handelsfonds, overeenkomsten inzake auteursrechten, kortom handelscontracten in het algemeen;
  • toezien op en bijstand in de correcte naleving van de regels van het Wetboek van Vennootschappen;

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Begeleiding van onderneming in moeilijkheden

Ondernemen verloopt niet steeds zoals gewenst. Ook dan moet u een partner hebben waarop u kan vertrouwen.

Lees meer

Advies inzake internationaal ondernemen en internationale fiscaliteit

Konsilanto wordt gedreven door passie voor ondernemerschap en steunt op die manier ondernemers op hun weg naar groei. En dit niet alleen op nationaal niveau maar ook op internationaal niveau.

Lees meer

Advies inzake vastgoedfiscaliteit

Op het vlak van vermogensopbouw op lange termijn, speelt investeren in onroerend goed een belangrijke rol. U laten adviseren op maat is hier de boodschap.

Lees meer

Herstructurering, fusies en splitsingen van bedrijven

Het leven van een onderneming is zelden op voorhand bepaald. De behoeften en de wensen van de ondernemer achter de onderneming durven ook wijzigen. Structurele aanpassingen dringen zich soms op.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]