window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel2023-04-13T15:18:18+01:00

Project omschrijving

Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel


Organisaties van deze tijd komen in aanraking met een snel veranderende werkomgeving. In een snel veranderde omgeving gecombineerd met schaarste op de arbeidsmarkt is het nu meer dan ooit van belang een goed zicht te hebben op de talenten van je mensen. Jouw medewerkers zijn vaak van onschatbare waarde om je doel te realiseren. Wanneer je met mensen samen een doel wil realiseren, kom je naast de inhoudelijke expertise (competenties nodig in jullie sector) ook in aanraking met sociale complexiteit (het onderzoeken van hun behoeften, verlangens en talenten). Dit laatste zal een essentiële sleutel vormen om mensen duurzaam in je organisatie te werk te stellen en samen met hen op weg te gaan.

Het is juist in het onderzoek van deze sociale complexiteit dat wij jou graag willen ondersteunen als organisatie.

Door met een waarderende blik naar het talent van mensen te kijken en hun behoeften te onderzoeken helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel.

Wij helpen je graag bij:

• Individuele coaching van je medewerkers waarbij we waarden, sterktes en energiebronnen onderzoeken alsook patronen waar men tegenaan loopt;

• Ontwikkelen van competenties aan de hand van ervaringsgerichte training; geweldloze communicatie, ontwikkeling van luisteren, doorvragen en werken naar EN/EN oplossingen

• Opbouwen van veerkracht bij je medewerkers.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Opvolging arbeidsrechtelijke situatie

Een correcte toepassing van de sociale wetgeving op uw loonadministratie vergt een continue opvolging. Wij ontnemen deze zorg.

Lees meer

Werkgeversadvies

Werknemers zijn het belangrijkste asset van uw onderneming. Een loonbeleid op maat is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Lees meer

Loonadministratie

U wil als werkgever een correcte administratie voeren ten aanzien van uw werknemers. Deze complexe en streng gereguleerde materie vergt kennis van zaken.

Lees meer

Sociale en fiscale inspectie

België kent een uitgebreide waaier van sociale inspecties. De kans is reëel dat u er als werkgever op een gegeven moment onderworpen aan zal worden. Onze expertise biedt op dat moment de nodige ondersteuning.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]