Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel2020-05-15T08:45:57+01:00

Project omschrijving

Advies en begeleiding inzake menselijk potentieel


Organisaties van deze tijd komen in aanraking met een snel veranderende werkomgeving. In een snel veranderde omgeving gecombineerd met schaarste op de arbeidsmarkt is het nu meer dan ooit van belang een goed zicht te hebben op de talenten van je mensen. Jouw medewerkers zijn vaak van onschatbare waarde om je doel te realiseren. Wanneer je met mensen samen een doel wil realiseren, kom je naast de inhoudelijke expertise (competenties nodig in jullie sector) ook in aanraking met sociale complexiteit (het onderzoeken van hun behoeften, verlangens en talenten). Dit laatste zal een essentiële sleutel vormen om mensen duurzaam in je organisatie te werk te stellen en samen met hen op weg te gaan.

Het is juist in het onderzoek van deze sociale complexiteit dat wij jou graag willen ondersteunen als organisatie.

Door met een waarderende blik naar het talent van mensen te kijken en hun behoeften te onderzoeken helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel.

Wij helpen je graag bij:

• Individuele coaching van je medewerkers waarbij we waarden, sterktes en energiebronnen onderzoeken alsook patronen waar men tegenaan loopt;

• Ontwikkelen van competenties aan de hand van ervaringsgerichte training; geweldloze communicatie, ontwikkeling van luisteren, doorvragen en werken naar EN/EN oplossingen

• Opbouwen van veerkracht bij je medewerkers.

Gerelateerde diensten

Opvolging arbeidsrechtelijke situatie

Een correcte toepassing van de sociale wetgeving op uw loonadministratie vergt een continue opvolging. Wij ontnemen deze zorg.

Lees meer

Werkgeversadvies

Werknemers zijn het belangrijkste asset van uw onderneming. Een loonbeleid op maat is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Lees meer

Loonadministratie

U wil als werkgever een correcte administratie voeren ten aanzien van uw werknemers. Deze complexe en streng gereguleerde materie vergt kennis van zaken.

Lees meer

Sociale en fiscale inspectie

België kent een uitgebreide waaier van sociale inspecties. De kans is reëel dat u er als werkgever op een gegeven moment onderworpen aan zal worden. Onze expertise biedt op dat moment de nodige ondersteuning.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-ouderschapsverlof voor zelfstandigen aan te vragen voor 30 september 2020

Gezien het in deze tijden niet evident is om de opvoeding van de kinderen te combineren met een zelfstandige activiteit heeft de overheid nu ook voorzien in een ouderschapsuitkering voor zelfstandigen. Ouders die hun zelfstandige activiteiten verminderden om te zorgen voor één of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen een uitkering aanvragen bij hun sociaal verzekeringsfonds. [Lees verder]

Onze collega Kim al 20 jaar bij Konsilanto!

Velen van jullie zullen Kim al wel eens aan de telefoon hebben gehad, of hebben haar al eens ontmoet in ons Kantoor te Mortsel. Ook Kim doet graag even haar verhaal zodat u die dame aan de balie wat beter kan leren kennen. [Lees verder]