window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Accountancy, tax & legal

De Konsilanto-App – Uw boekhouding beheren vanop uw smartphone

U merkt het vast dat de digitalisatie meer en meer doordringt in uw administratie. De digitale trein is vertrokken en lijkt niet meer tegen te houden. Wij bieden u een tool die u toelaat deze digitalisatie op uw maat en volgens uw behoeften vorm te geven: de Konsilanto-App.

De Konsilanto-App is een applicatie die u toegang geeft tot uw boekhouding. Dit zowel via een cloud-platform op uw desktop of laptop of mobiel via uw smartphone. U heeft eender waar en wanneer toegang tot uw administratie.

De Konsilanto-App biedt interessante voordelen voor u als klant:

  • U kan uw documenten mobiel opladen in de Konsilanto-App
  • U kan uw boekhouding mobiel raadplegen
  • De Konsilanto-App laat u toe uw openstaande klanten en leveranciers nauwgezet op te volgen
  • Automatische aanmaak van betalingsbestanden die simpel in uw bankmodule kunnen ingelezen worden
  • Digitaal archief van al uw boekhoudkundige en juridische documenten
  • Directe toegang tot de Kruispuntbank der Ondernemingen en de Balanscentrale van de Nationale Bank
  • Toegang tot de rapporteringmodule Silverfin
  • Geïntegreerde facturatiemodule tegen betaling

Bij Konsilanto staan we reeds enkele jaren voorop in de trend naar digitalisering. De Konsilanto-App laat ons toe om uw boekhouding accurater en proactiever op te volgen. Onze advisering naar u als klant toe kan op deze manier alleen maar kwaliteitsvoller worden.

De diverse features aanwezig in de applicatie laten u toe dit volledig op maat te configureren. Wij voorzien de nodige begeleiding zodat de instap laagdrempelig is. Onze medewerkers zijn ook steeds beschikbaar om u te gidsen doorheen de applicatie.

Op het dashboard van de Konsilanto-App kan u ten allen tijde een indicatie van uw resultaat terugvinden. Uw boekhoudkundige cijfers kunnen afwijken van dit resultaat. Voor meer accurate cijfers of rapportering naar officiële instanties kan u steeds uw cliëntenadviseur aanspreken.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Konsilanto-App ook voor u een meerwaarde heeft. Op deze manier willen wij samen met jullie van de digitalisering een succesverhaal maken.

Onze app is beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten en in de Google Play Store voor Android-apparaten.

Download de Konsilanto-app HIER voor iOS en HIER voor Android.

Vraag naar een demo bij uw ondernemersbegeleider of uw cliëntenadviseur of via digitalisatie@konsilanto.be.

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2020-04-23T12:54:53+01:00