window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Welkom Veronique!

“Begin september ben ik opgestart bij Konsilanto. Ik heb dit bedrijf leren kennen via een selectiekantoor.
Om Konsilanto al een beetje te leren kennen  ben ik de website gaan bekijken.  Deze gaf me meteen een heel uitnodigend gevoel. Ik was dus zeer benieuwd en wilde heel graag op gesprek gaan.

De eerste kennismaking met het bedrijf was aangenaam. Ik werd goed ontvangen en voelde me meteen om mijn gemak. Konsilanto biedt namelijk een heel uitnodigende, ontspannende, maar ook professionele sfeer.

Vanaf dag één ben ik heel goed opgevangen. Alles wordt meteen verduidelijkt en uitgelegd waar nodig. De collega’s zijn vriendelijk en staan open om je te leren kennen.  Je voelt je totaal niet als een buitenbeentje en hebt zelfs het gevoel dat je al opgenomen bent als ‘een deel van de Konsilanto-familie’. Je krijgt enorm het gevoel dat je geaccepteerd wordt als persoon, wie je werkelijk bent.

Naast de aangename werksfeer en toffe collega’s is er ruimte om je kennis ten volle uit te breiden.  Elk kantoor heeft zijn manier van werken.  Het Konsilanto-team legt duidelijk uit hoe zij juist te werk gaan, en wat de aandachtspunten zijn.  Je wordt begeleid in je traject zodat je de mogelijkheid  hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die je voor ogen hebt.

Ik zou iedereen aanraden om op gesprek te komen. Hier is geen type of profiel waar je in moet passen.  Je competenties komen op de eerste plaats. Konsilanto streeft er ook naar om het beste in jezelf naar boven te halen.”

Veronique waagde de sprong!  Misschien u in de toekomst ook?  Check onze vacatures om te kijken naar wie wij nog op zoek zijn!

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2020-05-20T12:20:09+01:00