window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Onze collega Johan op bezoek bij de Minister

Op 4 februari mocht onze collega Johan Jacobs het woord nemen op het #digicrowd overleg tussen bedrijven en accountants. Hij sprak er bevlogen over onze customer journey in de switch naar digitalisering.

Momenteel wordt slechts 5% van alle facturen in België volledig digitaal verstuurd. Om dit percentage te verhogen is er een wetgevend initiatief nodig. Bevoegd Minister Alexander De Croo, die ook aanwezig was, gaf aan dat digitalisering hem nauw aan het hart ligt en dat hij zelfs bedrijven wil belonen die volledig digitaal werken.

Volledig digitaal betekent voor ons niet het verzenden van facturen in PDF-formaat, maar wel het versturen van data bestanden. Ideaal daarvoor zijn UBL-bestanden. Via het Europese Peppol-platform kunnen deze data dan gedeeld worden met andere ondernemers. U kan als ondernemer ook uw steentje hieraan bijdragen. Start met het versturen van elektronische facturen en deel deze via Peppol!

Tot slot willen we nog meegeven dat wij het als een mooie erkenning ervaren om onze visie te kunnen geven over deze materie. Zoals u weet werken wij hard om steeds vooraan in het peloton te lopen. Een kans om te komen spreken voor sectorgenoten, fintech-bedrijven en de bevoegde Minister kunnen we dus zeker naar waarde schatten.

In bijgevoegd filmpje ziet u de visie van Johan en deze van onze Minister.

Voor meer info over het digitaliseren in uw onderneming kan u steeds terecht bij uw ondernemersbegeleider of bij Johan Jacobs.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Disclaimer en Privacy statement.
Ik Accepteer

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

19/07/2023|

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]

2020-04-21T11:07:00+01:00