window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Ontmoet onze collega Sarah!

Mij kan u sinds 2016 aan de ontvangstbalie in Mortsel vinden. Na mijn afstuderen in 2015 wist een onaangename eerste werkervaring me op een jaar tijd van mijn positieve ingesteldheid en jeugdige energie te beroven. Iets waarvan ik dacht dat het me als pas afgestudeerde maar assertieve HR-consultant niet zou overkomen. Mijn sollicitatiegesprek bij Konsilanto staat me nog helder voor de geest omdat ik er niet in geslaagd was mijn emoties voor me te houden. Konsilanto heeft toen al getoond een erg mensgerichte werkgever te zijn, door me ondanks de niet erg professionele vertoning toch een kans te geven. Ze zagen de beste versie van mezelf toen ik dat zelf niet kon.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder. In die periode heb ik zowel op privé vlak als op mijn werk volledig mijn weg gevonden. Ik heb gereisd, ben getrouwd, heb onlangs een huis én hond gekocht en ik ga elke dag met plezier werken door de informele werksfeer, flexibele uren en het gevarieerde takenpakket dat ik mezelf eigen heb mogen maken. Zo houd ik me naast onthaal en telefonie ook bezig met het interne preventiebeleid en debiteurenbeheer, ondersteuning van het management en de cliëntenadviseurs, de administratieve formaliteiten die komen kijken bij het oprichten, wijzigen en vereffenen van ondernemingen en het in goede banen leiden van allerhande projecten die lopende zijn binnen het kantoor.

Bedankt, Konsilanto, om me te laten zien dat het ook anders kan!

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

19/07/2023|

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]

2020-05-20T12:20:29+01:00