window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Ontmoet onze collega Sarah!

Mij kan u sinds 2016 aan de ontvangstbalie in Mortsel vinden. Na mijn afstuderen in 2015 wist een onaangename eerste werkervaring me op een jaar tijd van mijn positieve ingesteldheid en jeugdige energie te beroven. Iets waarvan ik dacht dat het me als pas afgestudeerde maar assertieve HR-consultant niet zou overkomen. Mijn sollicitatiegesprek bij Konsilanto staat me nog helder voor de geest omdat ik er niet in geslaagd was mijn emoties voor me te houden. Konsilanto heeft toen al getoond een erg mensgerichte werkgever te zijn, door me ondanks de niet erg professionele vertoning toch een kans te geven. Ze zagen de beste versie van mezelf toen ik dat zelf niet kon.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder. In die periode heb ik zowel op privé vlak als op mijn werk volledig mijn weg gevonden. Ik heb gereisd, ben getrouwd, heb onlangs een huis én hond gekocht en ik ga elke dag met plezier werken door de informele werksfeer, flexibele uren en het gevarieerde takenpakket dat ik mezelf eigen heb mogen maken. Zo houd ik me naast onthaal en telefonie ook bezig met het interne preventiebeleid en debiteurenbeheer, ondersteuning van het management en de cliëntenadviseurs, de administratieve formaliteiten die komen kijken bij het oprichten, wijzigen en vereffenen van ondernemingen en het in goede banen leiden van allerhande projecten die lopende zijn binnen het kantoor.

Bedankt, Konsilanto, om me te laten zien dat het ook anders kan!

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2020-05-20T12:20:29+01:00