window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');

Konsilanto people
16 november 2019

Ontmoet onze collega Sarah!

Mijn verhaal bij Konsilanto start in 2016 aan de ontvangstbalie in Mortsel. Na mijn afstuderen in 2015 wist een onaangename eerste werkervaring me op een jaar tijd van mijn positieve ingesteldheid en jeugdige energie te beroven. Iets waarvan ik dacht dat het me als pas afgestudeerde maar assertieve HR-consultant niet zou overkomen. Mijn sollicitatiegesprek bij Konsilanto staat me nog helder voor de geest omdat ik er niet in geslaagd was mijn emoties voor me te houden. Konsilanto heeft toen al getoond een erg mensgerichte werkgever te zijn, door me ondanks de niet erg professionele vertoning toch een kans te geven. Ze zagen de beste versie van mezelf toen ik dat zelf niet kon.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder en heb ik zowel op privé vlak als op mijn werk volledig mijn weg gevonden. Ik heb gereisd, een appartement gekocht, een hond geadopteerd en mijn partner en ik zijn in verwachting van ons eerste kindje. Elke dag ga ik met plezier werken door de informele werksfeer, flexibele uren en de functies (je leest het goed: meervoud) die ik mezelf eigen heb mogen maken. Door deze vrijheid en de ondersteuning die door onze ondernemingscoach werd geboden in mijn persoonlijke ontwikkeling, heb ik mijn rol aan de balie kunnen afsluiten als teamleider. Toen ik aangaf mijn carrière toch liever richting HR te willen sturen, werd ik opnieuw ondersteund in mijn ambities. Momenteel bloei ik weer helemaal open in mijn nieuwe rol als payroll adviseur binnen een andere tak van onze onderneming. Bedankt Konsilanto, om altijd in me te geloven!

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

  • Maia Luarsabishvili

Leer onze collega Maia kennen

11/06/2024|

Na zes jaar ervaring als boekhouder/auditor in Georgië, startte Maia haar carrière volledig opnieuw in België. Zo kwam ze in 2018 bij Konsilanto terecht. Een bijzonder verhaal ... [Lees verder]

Leer onze collega Koen kennen

06/12/2023|

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]

2023-12-06T10:03:19+01:00