window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Ontdek het persoonlijk traject van onze collega Lies bij Konsilanto!

Ik ben Lies Remijsen. Misschien ken je me al als je dossierbeheerder, als IT-verantwoordelijke, als collega of misschien ken je me helemaal niet. Hoog tijd om eens kennis te maken.

Als pas afgestudeerde kreeg ik 12 jaar geleden de kans om te starten bij Hendrickx – Van Roosbroeck (nu Konsilanto). Door een goede begeleiding in de eerste jaren heb ik een stevige basiskennis opgebouwd die me nog dagelijks van pas komt. Als dossierbeheerder krijg je de verantwoordelijkheid over een gevarieerd dossierpakket, verschillend in grootte, activiteit en moeilijkheidsgraad. Voor de klanten ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Over de jaren heen zijn mijn interesses sterk veranderd met een aangepast takenpakket tot gevolg. Sinds een tiental jaar ben ik het
eerste aanspreekpunt voor mijn collega’s bij computerproblemen, breng ik onze softwarepakketten up-to-date en zorg ik voor de
communicatie tussen alle IT-leveranciers.

Al doende leert men, dat is ook bij mij het geval. De boekhoudkundige en fiscale kennis wordt aangescherpt door maandelijkse interne opleidingen. Informatica heb ik op school nooit gehad. Mede door de ondersteuning van onze externe IT-partner en door de mogelijkheid om bij te leren sta ik waar ik nu sta en kan ik mijn collega’s verder helpen met hun vragen en problemen.

Je kan me voornamelijk in ons kantoor te Mortsel terugvinden. Om het contact met alle collega’s te onderhouden en problemen ter plaatse op te lossen kan je me evenzeer terugvinden in onze kantoren te Mechelen en Rotselaar.

Het zal je wel duidelijk zijn dat ik bij Konsilanto een gevarieerd takenpakket heb. Maar juist de combinatie hiervan geeft me de nodige uitdaging om elke dag met plezier te komen werken.

Tot binnenkort aan de telefoon of in één van onze kantoren!

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2020-05-20T12:20:20+01:00