window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Ontdek het persoonlijk traject van onze collega Leen bij Konsilanto!

Hallo, ik ben Leen Dupont en ik werk sinds 2011 bij Konsilanto in het kantoor te Mortsel.

Ondertussen ben ik doorgegroeid van junior dossierbeheerder naar cliëntenadviseur. Dankzij de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik het aanspreekpunt geworden van een gevarieerde en interessante klantenportefeuille.

Wat maakt dat ik elke dag met plezier kom werken? De informele werksfeer, de fijne teamwerking en de goede begeleiding.

De digitalisering heeft de inhoud van mijn job de afgelopen jaren sterk veranderd en ik kan hier alleen maar dankbaar voor zijn. Als digitaal kantoor maken we meer en meer gebruik van digitale features, zoals de Konsilanto app en Silverfin, die de workflow versoepelen.

Hierdoor kunnen we de cijfers zeer up-to-date opvolgen en proactief advies geven. Ik vind het boeiend om onze klanten zo veel mogelijk bij te staan in hun ondernemen.

Ik krijg regelmatig positieve feedback van verschillende klanten over de vernieuwde werking. Dit geeft me veel voldoening en maakt dat ik gemotiveerd ben om te blijven groeien.

Ik ben alvast benieuwd naar wat de toekomst nog in petto heeft!

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • statutenwijziging

Vergeet je statutenwijziging niet

05/12/2022|

Sinds de invoering van het nieuw Wetboek Vennootschappen en Verenigingen (WVV) moeten de statuten ten laatste tegen 1 januari 2024 volledig zijn aangepast én gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad. [Lees verder]

2020-05-20T12:20:15+01:00