Konsilanto people

Ontdek het persoonlijk traject van onze collega Leen bij Konsilanto!

Hallo, ik ben Leen Dupont en ik werk sinds 2011 bij Konsilanto in het kantoor te Mortsel.

Ondertussen ben ik doorgegroeid van junior dossierbeheerder naar cliëntenadviseur. Dankzij de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik het aanspreekpunt geworden van een gevarieerde en interessante klantenportefeuille.

Wat maakt dat ik elke dag met plezier kom werken? De informele werksfeer, de fijne teamwerking en de goede begeleiding.

De digitalisering heeft de inhoud van mijn job de afgelopen jaren sterk veranderd en ik kan hier alleen maar dankbaar voor zijn. Als digitaal kantoor maken we meer en meer gebruik van digitale features, zoals de Konsilanto app en Silverfin, die de workflow versoepelen.

Hierdoor kunnen we de cijfers zeer up-to-date opvolgen en proactief advies geven. Ik vind het boeiend om onze klanten zo veel mogelijk bij te staan in hun ondernemen.

Ik krijg regelmatig positieve feedback van verschillende klanten over de vernieuwde werking. Dit geeft me veel voldoening en maakt dat ik gemotiveerd ben om te blijven groeien.

Ik ben alvast benieuwd naar wat de toekomst nog in petto heeft!

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Nieuw bedrag voor de kilometervergoeding

23/07/2020|

Nieuw bedrag voor de kilometervergoeding Je betaalt een kilometervergoeding aan je werknemer wanneer hij zijn eigen wagen gebuikt voor werkgerelateerde verplaatsingen. Het bedrag van die forfaitaire kilometervergoeding wordt jaarlijks geïndexeerd. Voor de periode van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2021 bedraagt dit forfait 0,3542 [Lees verder]

2020-05-20T12:20:15+01:00