Uitnodiging Konsilanto-event: De toekomstige technologie en fiscaliteit van uw wagen

** De inschrijvingen zijn afgesloten **

Een nieuwe auto kiezen is geen gemakkelijke keuze. Zeker niet de dag van vandaag. Kiest u best voor een wagen op benzine, diesel of elektriciteit? Of misschien een hybride wagen?

In samenwerking met BMW Juma Leuven organiseert Konsilanto een event waarbij wij u enerzijds wegwijs maken in de autofiscaliteit van nu en die van de toekomst, en anderzijds u een beeld geven over hoe de autotechnologie zal evolueren in de komende jaren.

Een aanrader voor iedereen die zich in mobiliteit interesseert.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 16 mei!

Met uw inschrijving gaat u er mee akkoord dat Konsilanto CVBA en BMW Juma Leuven uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.

WANNEER?

donderdag, 16 Mei 2019

18:00 - 22:00

WAAR?

BMW Juma Leuven

Brusselsesteenweg 72

3020 Herent

Toon op Google Maps
PROGRAMMA

18u: Ontvangst met hapje en drankje

18u30: Uiteenzetting Filip Dergent - Accountant en belastingconsulent bij Konsilanto (Autofiscaliteit) en Tom Van Assche - Corporate Sales Manager bij BMW Group Belux (De overgang van autoconstructeur naar mobility provider)

19u30 à 20u: Walking Dinner

Schrijf u hier in
*
*
*

Vorige evenementen

Uitnodiging Konsilanto-event: De toekomstige technologie en fiscaliteit van uw wagen

donderdag, 16 Mei 2019BMW Juma Leuven

** De inschrijvingen zijn afgesloten ** Een nieuwe auto kiezen is geen gemakkelijke keuze. Zeker niet de dag van vandaag. Kiest u best voor een wagen op benzine, diesel of elektriciteit? Of misschien een hybride wagen? Op donderdag 16 mei 2019 organiseert Konsilanto in samenwerking met Autofans een uiteenzetting om u wegwijs te maken in deze beslissing.


Bekijk het evenement

Konsilanto en Peritus nodigen uit

woensdag, 28 Maart 2018Stokerij "De Molenberg"

** De inschrijvingen zijn afgesloten ** Als ambitieus ondernemer vraagt u zich wellicht soms af hoe u de groei van uw bedrijf kunt versterken. Laat u inspireren door de getuigenissen van 2 ondernemers die u meepakken op hun reis richting duurzame groei.


Bekijk het evenement