window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Konsilanto vestigt zich te Rotselaar

Donderdag 28 september 2017 vindt de verhuis van ons kantoor Wilsele naar het nieuwbouwkantoor op de tweede verdieping in de Wing Tower in het Wingepark te Rotselaar plaats.

Dit KMO-park is erg populair omwille van haar ligging nabij de E314 autosnelweg en haar goede verbinding met Leuven en Brussel. Hiermee doet Konsilanto een stap in de versterking van haar aanwezigheid in de regio Oost-Vlaams-Brabant.

Zeker donderdag, en mogelijks ook vrijdag nog, kan u wat hinder ondervinden in de contactname met ons kantoor Wilsele. Onze andere kantoren zijn uiteraard wel bereikbaar. Vanaf maandag 2 oktober 2017 bent u van harte welkom in ons nieuwe kantoor voor regio Leuven-Aarschot.

Deel deze pagina:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2020-04-21T10:57:08+01:00