window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Konsilanto versterkt haar vennotenteam met Sylvie van Mol en Greet Slegers!

Beste relatie,

Dit nieuwsbericht is anders dan anders. Ditmaal geen vaktechnisch artikel of informatieve mededeling, maar een boodschap die de kern van het beleid van de organisatie raakt.

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Konsilanto-groep twee nieuwe vennoten heeft opgenomen in haar structuur. Reeds verschillende jaren zijn Sylvie van Mol en Greet Slegers loyale en ondernemende medewerkers binnen de organisatie.  Zij zetten op 1 januari 2019 de stap naar vennoot van Konsilanto.

Het zit sterk in het DNA van Konsilanto verweven om mensen van binnen de organisatie kansen te geven. Onze kernwaarden Ondernemend, Mensgericht, Duurzaam en Bruisend zijn door hen beiden mee vorm gegeven en doorleefd. Het geeft ons dan ook vertrouwen dat deze stap er één is die met enthousiasme zal onthaald worden.

Greet kan terugblikken op meer dat 10 jaar ervaring in de sector. Een zeer sterke technische kennis samen met haar klantgerichtheid zijn de basis geweest voor de groei die ze heeft doorgemaakt in haar job. Het afgelopen jaar heeft Greet actief meegewerkt binnen de organisatie om het internationale netwerk van Konsilanto verder uit te bouwen.

“Bij Konsilanto heb ik het belang van een klein woord geleerd: het woord “samen”. Ik ben helemaal overtuigd van de kracht die van dat woord uitgaat. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat het een onontbeerlijke bouwsteen is voor een organisatie.” Greet Slegers

Sylvie combineerde de afgelopen jaren de rol van teamleider en ondernemersbegeleider binnen Konsilanto. Ze is ook ruim 2 jaar het gezicht van ons kantoor te Mechelen. In haar passie en engagement voor de organisatie heeft ze er steeds zorg voor gedragen om van Konsilanto een open en warme organisatie te maken.

“Of het nu in mijn rol van ondernemersbegeleider, teamleider of vennoot is, datgene waarvoor ik uit mijn bed kom, dat zijn de mensen waarmee we samenwerken of dat nu medewerkers, klanten of externe relaties zijn.” Sylvie van Mol

Konsilanto is inmiddels een onderneming geworden van meer dan 45 medewerkers waarin iedereen zijn unieke plaats heeft. Ieder met zijn eigen uitgestippelde pad vertrekkende vanuit talenten en sterktes.

We willen in de toekomst verder die weg bewandelen met een sterke benadering van de klant in de verschillende facetten van het ondernemingsleven. Samen willen we mee uw toekomst maken.

Tenslotte wensen we jullie oprecht een warm eindejaar en een gezond en ondernemend 2019!

Kris Bollen    Johan Jacobs    Sylvie van Mol    Greet Slegers

Vennoot        Vennoot              Vennoot               Vennoot

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2020-04-21T10:20:44+01:00