Corporate Finance

Kent u onze dienst Corporate Finance al?

Het staat vast dat elke ondernemer in aanraking zal komen met processen van expansie, diversificatie en continuïteit in zijn bedrijf. Overnames en overdrachten kunnen hierbij ongetwijfeld een cruciale rol spelen. Konsilanto heeft een team van experten dat zich hier uitsluitend op focust.

Elke ondernemer kan met een gerust hart bij onze Corporate Finance-afdeling komen aankloppen. Wilt u graag zien dat uw levenswerk wordt voortgezet in de toekomst? Wilt u die ene concurrent overnemen of op een andere locatie activiteiten opstarten? Ons team begeleidt u van A tot Z. Enkele voorbeelden uit dit traject zijn de waardebepaling van uw onderneming, de berekening van de terugbetalingscapaciteit, de onderhandelingen, de due diligence en het opstellen van het overnamecontract. We gaan hierbij niet enkel tewerk vanuit het bedrijfseconomisch standpunt, maar ook vanuit het juridisch en het menselijk standpunt.

Wilt u weten welke uw mogelijkheden hierin zijn, aarzel dan niet om onze medewerkers Walid H. Amor of Olivier Mannaerts te contacteren voor een kennismaking!

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Corona-update: de laatste nieuwe ontwikkelingen rond de compensatiepremie en hoe deze aan te vragen

12/05/2020|

Corona-update: de laatste nieuwe ontwikkelingen rond de compensatiepremie en hoe deze aan te vragen Wie heeft recht op een corona compensatiepremie? De corona compensatiepremie is er voor ondernemingen met een exploitatiezetel in het Vlaamse Gewest die geconfronteerd worden met een omzetdaling ingevolge de opgelegde exploitatiebeperkingen. Heb je meerdere [Lees verder]

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie

20/04/2020|

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie Welke ondernemingen komen in aanmerking De hoofdactiviteit van je onderneming behoort op 13 maart 2020 volgens je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) tot één van de activiteiten opgenomen in deze PDF met de lijst van nace-codes. Het betreft: de eventsector en de [Lees verder]

2020-04-21T14:08:45+01:00