Accountancy, tax & legal

#digicrowd: De volgende stap in digitalisering

U weet dat Konsilanto de trend naar digitalisering ondersteunt. Het is onze bedoeling er voor te zorgen dat uw boekhouding zo efficiënt mogelijk wordt gevoerd. Op deze manier maken we nog meer ruimte voor advies en begeleiding voor u als klant.

#digicrowd, weer iets nieuws?

U stuurt vandaag zelf alle facturen naar Konsilanto-cloud.be. Het kan eenvoudiger! Uw leverancier kan ons ook rechtstreeks haar facturen bezorgen in digitaal formaat.

Wat zijn de voordelen voor u?

* U dient zelf uw facturen niet meer te scannen of te uploaden;

* Uw leveranciers bezorgen ons slimme elektronische facturen waarbij de data meteen in onze systemen worden ingelezen.

Uiteraard staat dit allemaal nog in zijn kinderschoenen en is er momenteel slechts een beperkt aantal leveranciers dat hun facturen op die manier aanlevert. De verwachting is dat het volume in de toekomst sterk zal groeien!

Graag kijken we samen met u hoe we uw papieren administratie kunnen omvormen naar een digitale administratie. Binnenkort hierover meer!

DigiCrowd is een consortium opgestart door Sage, Wolters Kluwer, WinBooks en Codabox, dat tegen eind 2019 de Belgische ondernemingsmarkt op de digitale Europese kaart wil zetten. Hun ambitie is om 100.000 bedrijven te mobiliseren om hun digitale postbus te vervolledigen met elektronische facturen. Onder het motto “the network always wins” hebben ze gekozen om hun krachten te bundelen om deze ambitieuze plannen vorm te geven.

Wenst u nog meer informatie over het digicrowd platform? Surf dan naar www.digicrowd.be!

Al onze klanten zullen hierover de komende weken verder geïnformeerd worden. Mochten er nu al vragen zijn kan u steeds terecht bij uw cliëntenadviseur of via digitalisatie@konsilanto.be.

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Corona-ouderschapsverlof voor zelfstandigen aan te vragen voor 30 september 2020

16/09/2020|

Gezien het in deze tijden niet evident is om de opvoeding van de kinderen te combineren met een zelfstandige activiteit heeft de overheid nu ook voorzien in een ouderschapsuitkering voor zelfstandigen. Ouders die hun zelfstandige activiteiten verminderden om te zorgen voor één of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen een uitkering aanvragen bij hun sociaal verzekeringsfonds. [Lees verder]

2020-06-09T12:45:41+01:00