window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Strategische en bedrijfseconomische beslissingen2020-08-26T17:37:13+01:00

Strategische en bedrijfseconomische beslissingen

De toekomstkansen die een onderneming zich geeft vertrekken vaak vanuit de strategie en de missie van deze onderneming.

Wij fungeren, als vertrouwenspersoon van de ondernemer, graag als klankbord bij het uittekenen van deze strategieën. Onze kennis van het financiële en bedrijfseconomische huishouden van de onderneming is hierbij een pluspunt.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Leer onze collega Koen kennen

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]