Startersbegeleiding2020-05-07T10:16:09+01:00

Project omschrijving

Startersbegleiding

De opstart van een onderneming, zij het een vennootschap, een eenmanszaak of een filiaal, is een belangrijke fase in het leven van elke onderneming.

Een heel goede voorbereiding en begeleiding is essentieel om een geslaagde en vliegende start te maken. Ons kantoor kan u hierbij een volledige dienstverlening aanbieden, en u in alle opeenvolgende stappen bijstaan.

Gerelateerde diensten

Digitaal boekhoudplatform – Konsilanto-App

De Konsilanto-App! Enkele klikken en bent weer helemaal mee met uw resultaten.

Lees meer

Boekhouding en follow-up

De cijfers van uw onderneming zijn een bron van informatie voor het aansturen van uw onderneming. Ze zijn eveneens de basis voor de wettelijke compliance verplichtingen.

Lees meer

Fiscaal advies

U wil als ondernemer een geoptimaliseerde situatie en dit in combinatie met enige fiscale zekerheid. Dit in een context van een frequent wijzigende complexe wetgeving. Ons proactief fiscaal advies op maat is hierin een must.

Lees meer

Opstarten als werkgever

Wij kijken met u mee vooruit naar uw werknemers, hoe een aangepast loonbeleid kan ingevoerd worden dat uw zakendoen ondersteunt.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie Welke ondernemingen komen in aanmerking De hoofdactiviteit van je onderneming behoort op 13 maart 2020 volgens je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) tot één van de activiteiten opgenomen in deze PDF met de lijst van nace-codes. Het betreft: de eventsector en de [Lees verder]