window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Financiële rapportering als basis voor sturing2020-05-07T10:16:05+01:00

Project omschrijving

Financiële rapportering als basis voor sturing

De jaarrekening voldoet niet langer aan de informatiebehoeften van de ondernemerswereld. Ook tijdens het jaar wensen bedrijfsleiders op de hoogte gehouden te worden van de financiële ontwikkelingen van hun onderneming. Daartoe kunnen wij voorzien in maand- of kwartaalrapporten.

Niet enkel bedrijfsleiders maar ook kredietverstrekkers, leveranciers en klanten hebben baat een frequente rapportering. Dit moet ondernemingen in staat stellen strategieën om te zetten in meetbare plannen en acties. Wij maken hierbij gebruik van de meest moderne rapporteringstools.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Startersbegeleiding

U bent ondernemend, u heeft een idee, wij luisteren naar uw verhaal en begeleiden u bij de opstart van uw onderneming.

Lees meer

Digitaal boekhoudplatform – Konsilanto-App

De Konsilanto-App! Enkele klikken en bent weer helemaal mee met uw resultaten.

Lees meer

Boekhouding en follow-up

De cijfers van uw onderneming zijn een bron van informatie voor het aansturen van uw onderneming. Ze zijn eveneens de basis voor de wettelijke compliance verplichtingen.

Lees meer

Fiscaal advies

U wil als ondernemer een geoptimaliseerde situatie en dit in combinatie met enige fiscale zekerheid. Dit in een context van een frequent wijzigende complexe wetgeving. Ons proactief fiscaal advies op maat is hierin een must.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Wout aan het woord

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”... Met deze woorden overtuigde onze collega Kamila Wout iets meer dan een jaar geleden om bij Konsilanto te komen solliciteren. Ontdek hier hoe Wout zich meteen helemaal thuis voelde bij Konsilanto! [Lees verder]