window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Cashflowplanningen en budgetteringen2020-08-26T17:35:54+01:00

Project omschrijving

Cashflowplanningen en budgetteringen

Wat is de impact van klanten- en leverancierskrediet op uw cashflow? Wanneer dient u een extra buffer te voorzien? Op welke manier kan u omspringen met overtollige cash?

Stuk voor stuk pertinente vragen waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Onze gebruiksvriendelijke tools geven u hierin een cijfermatig inzicht in, wij zorgen voor de toelichting en luisteren naar uw behoeften.

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]