window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht2020-08-26T17:43:29+01:00

Project omschrijving

Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht

Konsilanto wijst de ondernemer proactief op de manier waarop hij zijn persoonlijk vermogen best organiseert (samenlevingsvorm, huwelijksstelsel, …) en maakt hem bewust van de vermogensrechtelijke en financiële gevolgen ervan.

In een duurzame vertrouwensrelatie gaat Konsilanto als rechterhand van de ondernemer mee op zoek naar opportuniteiten en oplossingen voor persoonlijke en familiale aangelegenheden (a.d.h.v. een testament, huwelijkscontract, schenking, maatschap, stichting, …).

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]