window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht2020-08-26T17:43:29+01:00

Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht

Konsilanto wijst de ondernemer proactief op de manier waarop hij zijn persoonlijk vermogen best organiseert (samenlevingsvorm, huwelijksstelsel, …) en maakt hem bewust van de vermogensrechtelijke en financiële gevolgen ervan.

In een duurzame vertrouwensrelatie gaat Konsilanto als rechterhand van de ondernemer mee op zoek naar opportuniteiten en oplossingen voor persoonlijke en familiale aangelegenheden (a.d.h.v. een testament, huwelijkscontract, schenking, maatschap, stichting, …).

Deel deze pagina:

Gerelateerde diensten

Businessplannen, investeringsanalyses en haalbaarheidsstudies

Het nemen van kapitaalintensieve beslissingen hebben vaak op korte en lange termijn een impact op de winstgevendheid en liquiditeit van de onderneming. Een grondige analyse van de situatie is dus onontbeerlijk.

Lees meer

Overnamebegeleiding

De overdracht of de overname van een onderneming is een belangrijke stap in de levenscyclus van een ondernemer. Wij geven het volledige traject samen met u vorm.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Leer onze collega Koen kennen

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]