Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht2020-05-07T10:32:37+01:00

Project omschrijving

Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht

Konsilanto wijst de ondernemer proactief op de manier waarop hij zijn persoonlijk vermogen best organiseert (samenlevingsvorm, huwelijksstelsel, …) en maakt hem bewust van de vermogensrechtelijke en financiële gevolgen ervan.

In een duurzame vertrouwensrelatie gaat Konsilanto als rechterhand van de ondernemer mee op zoek naar opportuniteiten binnen en oplossingen voor persoonlijke en familiale aangelegenheden (a.d.h.v. een testament, huwelijkscontract, schenking, maatschap, stichting, …).

Gerelateerde diensten

Het opstellen van een persoonlijk financieel plan

Konsilanto wil een persoonlijke duurzame vertrouwensrelatie opbouwen met u als ondernemer om als rechterhand te waken over de evolutie van uw vermogen.

Lees meer

Begeleiding inzake de overdracht van een familiebedrijf

Konsilanto biedt een integrale dienstverlening aan. Voor de ondernemer is zij een ‘compagnon de route’ vanaf de start van zijn bedrijf tot en met de overdracht ervan naar de volgende generatie.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie Welke ondernemingen komen in aanmerking De hoofdactiviteit van je onderneming behoort op 13 maart 2020 volgens je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) tot één van de activiteiten opgenomen in deze PDF met de lijst van nace-codes. Het betreft: de eventsector en de [Lees verder]