window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

2019, wij zijn er voor u!

Bruisend, ondernemend, duurzaam en mensgericht. Onze waarden die u wellicht heeft mogen ervaren in het afgelopen jaar in de dingen die we verwezenlijkt hebben. 2018 was voor ons een jaar van hard werken, continuïteit vinden en ontdekken waarom we doen wat we doen.

We doen het vooral voor u!

Het Konsilanto-team is er voor u
Ondernemerscoach, geen hol begrip voor ons. Iedere ondernemer is steeds in beweging, op zoek naar opportuniteiten, in onderhandeling met stakeholders of gewoon aan het zorgen dat het werk rond geraakt. Wij staan u graag bij als een gids die u begeleidt en uitdaagt om uw potentieel te benutten, uw gestelde doelen te bereiken of uw dromen na te jagen.

Onze diensten zijn er voor u
U kent ons vooral als accountants en belastingconsulenten. Fijn om te horen, maar we doen meer dan dat. Kent u bijvoorbeeld Walid of Olivier al? Zij zorgen ervoor dat u uw onderneming met een gerust gemoed kan overdragen of dat u een investering kan doen gebaseerd op een juiste analyse. Of Bieke? Kunde en een glimlach gecombineerd in het verzorgen van uw loonadministratie. Of Kristel? Uw onderneming bezit ongetwijfeld een pak potentieel op menselijk vlak. Kristel helpt mee om uw medewerkers zich te laten ontplooien.

Onze nieuwe vennoten zijn er voor u
U heeft het de afgelopen week wellicht gelezen. Konsilanto heeft zich versterkt met 2 nieuwe vennoten, Greet Slegers en Sylvie Van Mol. Wij zijn bijzonder trots beide sterke accountants uit onze eigen rangen te kunnen laten doorgroeien om mee te schrijven aan ons toekomstverhaal. Een vrouwelijke toets in het management in een organisatie met hoofdzakelijk vrouwelijke medewerkers.

De Konsilanto-App is er voor u
De Konsilanto-App is ondertussen up and running. U treft hem aan in de App-Store of Play Store. In de loop van de maand januari zal u hier uitvoerig over geïnformeerd worden. U zal uw documenten via uw smartphone kunnen opladen en uw cijfers beperkt kunnen consulteren via dit kanaal. Hou onze nieuwsbrieven in de gaten!

Tenslotte rest er ons niets meer, maar ook niets minder dan jullie een fantastisch 2019 toe te wensen.
Dat al uw dromen mogen uitkomen!

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2020-04-21T10:39:01+01:00