window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');

Uw Konsilanto-factuur in Peppol-formaat en/of betaald via domiciliëring?

Een nieuw jaar, en zoals gebruikelijk ook nieuwe voornemens.   Administratieve vereenvoudiging is al jaren een speerpunt voor ons. Dat is voor 2021 niet anders.  Hierbij alvast twee stappen in deze richting;

1. Uw Konsilanto-facturen, aangeleverd in Peppol-formaat

Onze software laat toe dat wij uw Konsilanto-facturen op elektronische wijze boeken. Niet via een PDF, maar via het Peppol-formaat. Concreet wil dit zeggen dat data (bedragen, BTW-nummer, klantnaam) van de facturen rechtstreeks in ons boekhoudpakket worden geplaatst, zonder enige handeling langs uw zijde. Dit kan uiteraard wel enkel indien u aangesloten bent bij het Coda-netwerk en de dienst aankoopfacturen hebt geactiveerd.

Voor uw gebruiksgemak ontvangt u echter nog steeds een factuur in PDF via mail.

2. Uw Konsilanto-facturen, betaald via domiciliëring

Het ontvangen van facturen is één zaak, ze betalen een tweede. Ook dit vergt een administratieve handeling die tijd kost. Het lijkt ons echter ook meer een last dan een lust. U kan dit oplossen door een betaling via domiciliering toe te staan.

U verliest hier geen tijd meer en de betaling is altijd correct.  De domiciliëring kan ten allen tijden worden stopgezet indien gewenst.

Hebt u hiervoor interesse?  Geef dan hieronder uw gegevens in en verzend uw aanvraag!

  Ik wens mijn facturen in Peppol-formaat te ontvangen

  Ik wens mijn Konsilanto-facturen te betalen via domiciliëring

  Deel dit bericht

  De laatste nieuwtjes

  Naar Nieuwsoverzicht

  2021-01-19T09:58:37+01:00