window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');

Konsilanto people

Resultaten tevredenheidsonderzoek

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen.

Algemene tevredenheid

Uit het tevredenheidsonderzoek kwam naar voren dat de algemene tevredenheid over onze diensten best goed is.

  • Vriendelijkheid scoort het hoogst.
  • Ook deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie, communicatie, kennis, nauwkeurigheid en oplossingsgerichtheid kregen een hoge score.

Extra inspanningen

De resultaten gaven ons ook inzicht in enkele werkpunten. Na een groepsdiscussie met onze medewerkers besloten we om volgende acties te ondernemen:

  • Voor een meer transparante tarifering zullen extra prestaties voortaan sneller gecommuniceerd worden en vond je ondertussen een bijlage met meer details over de geleverde prestaties bij je regiefactuur. Ook bij een indexatie mag je een proactievere communicatie van ons verwachten.
  • Onze proactiviteit verhogen doen we onder andere door meer contactmomenten in te plannen en ook meer telefonisch contact op te zoeken. Het is onze intentie om ontbrekende gegevens sneller op te vragen en de gegevens in de Konsilanto-App sneller te synchroniseren alsook om nieuwigheden tijdig te communiceren.
  • Fouten maken is menselijk, ook voor ons. Wanneer een fout gebeurt, is het vooral de afhandeling van fouten die beter kan. We zetten daarom in op eerlijke communicatie bij fouten, bij voorkeur telefonisch.
  • Ook voor de Konsilanto-App is er nog ruimte voor verbetering. Afschrijvingen en lonen worden in de toekomst sneller bijgewerkt voor een betere realtime opvolging. Om de vraag naar een betere begeleiding bij de app te beantwoorden, zal er drie weken na de opstart een extra gesprek ingepland worden. Huidige klanten zullen sneller proactief benaderd worden indien er meer begeleiding nodig is. Een uiteenzetting over het gebruik van de app vind je ook steeds hier terug.

Wat nu?

Het is voor ons belangrijk dat de mooie woorden en beloftes nu ook in de praktijk omgezet worden. Daarom zullen wij twee jaar na het huidige onderzoek opnieuw een tevredenheidsenquête uitsturen om de evolutie te meten.

 

Tevredenheidsonderzoek Konsilanto

139 m² bos in samenwerking met Natuurpunt

Bij het tevredenheidsonderzoek kwam ook de belofte om 1 m² bos aan te planten per ingevulde enquête. Zo kunnen we met trots meedelen dat we dankzij het onderzoek 139 m² bos rijker zijn. Deze bomen zullen in het voorjaar van 2023 samen met Natuurpunt aangeplant worden.

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2023-02-06T13:57:02+01:00