window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');

Human Resources
16 september 2020

Onze collega Kim al 20 jaar bij Konsilanto!

20 augustus 2000 – 20 jaar bij Konsilanto!

Om echt juist te zijn start mijn verhaal in het schooljaar 1999-2000. Als laatstejaarsstudent kwam ik bij Konsilanto (toen nog HVR) 2 dagen per week stage lopen.
Het kantoor had al drie vestigingen enkel waren deze toen in Boechout, Sint-Niklaas en Deurne gelegen. In dat jaar zijn deze drie vestigingen samengekomen in Mortsel.

Nieuw kantoor, alle collega’s op 1 locatie samen, en misschien hadden ze toch iemand nodig om aan die grote balie te zitten beneden. Guy (onze vorige zaakvoerder) heeft mij de kans gegeven om me te bewijzen. Dus na mijn stage ben ik dan op 20/08/2000 officieel gestart.

In die 20 jaar is er veel gebeurd. Eén kantoor werd er twee, en uiteindelijk terug drie. Van 13 collega’s naar meer dan 60. Vroeger kende ik 90% van onze klanten bij naam en wist ik wie de cliëntenadviseur was. Door de digitalisatie, de grootte van ons kantoor en de drie filialen is dit wat minder evident geworden.

Mijn taken van 20 jaar geleden zijn uitgebreid of bestaan niet meer door de digitalisatie die zijn intrede deed. Maar geen paniek … er wordt altijd wel iets nieuws gevonden waarmee het Back-office-team jullie van dienst kan zijn.
Ik heb al van collega’s afscheid moeten nemen en de nieuwe garde verwelkomd. Het feit dat ik 10 jaar de jongste op kantoor was is ook al lang gedaan. Ondertussen zal ik wel al meer vooraan in het lijstje staan :-).
Sinds 4 jaar heb ik ook een naaste collega Sarah. Ons kantoor werd te groot om dit allemaal alleen bol te blijven werken.
Een raar gevoel om het werk te ‘delen’ waar je zo lang alleen voor hebt gestaan, maar ondertussen vullen we elkaar goed aan en hebben we een goede samenwerking gevonden.
Dit jaar (de eerste week van de lockdown) is er nog een extra collega Emilie bijgekomen. Met als eerste doel mij even te vervangen.

Op privévlak zijn er de klassieke dingen, zoals verliefd – verloofd – getrouwd met Bart en huisje – tuintje. En om het geluk te bezegelen ben ik ook de trotse mama van Jorden (2007) en Joppe (2011).
Zelf was ik jaren actief bij Movimento Mortsel (turnkring). Als kind heb ik daar competitie Tumbling gedaan, was ik (hulp)-leiding en ook bestuurslid. Nu beperkt ik het tot helpende hand. Het werd moeilijk combineren met twee zonen die op verschillende dagen naar de voetbaltraining moeten.
Met deze twee voetballende zonen kan je mij ook elk weekend tegenkomen op één of ander voetbalveld.
En ik ben een echte voetbalmoeder. Ik weet wat offside is en supporter met hart en ziel voor mijn mannen 😉. Een weekend zonder voetbal is een unicum in mijn leven.
Tijdens de krokusvakantie kan je mij vinden op de latten een oase van rust en stilte en enkel het geluid van sneeuw onder je latten, op tijd en stond “ein Heisse chocolade” en/of na het skiën een “Willy”.  De kids hebben nog een beetje training nodig alhoewel Jorden mij al aardig kan volgen.

Elke positieve noot kent ook een negatief kantje …
Zo is er in 2017 borstkanker bij mijn mama vastgesteld. Gezien mijn grootmoeder ook twee maal borstkanker heeft gehad ben ik risicopatiënt. Uit onderzoek bleek dat mijn mama een bepaald gen heeft dat borstkanker veroorzaakt. In deze tijd kan je geen risico nemen en heb ik mezelf ook laten testen. Uitslag = ik had 85% kans om ook borstkanker te krijgen.
Dat is een lotje dat niemand wil trekken. Mijn mama was na een half jaar chemo helemaal terug de oude … en was het tijd om een beslissing te nemen. Ik wil er zijn voor mijn twee jongens.
10/06/2020 (zes dagen nadat ik 40 ben geworden) heb ik een “diep-flap” operatie ondergaan. Een operatie van 13 uur!
Na een week ziekenhuis en twee maanden revalidatie ben ik terug klaar om er in te vliegen!
Dat ik toevallig dezelfde week start als 20 jaar geleden is echt toeval.
Daarom had ik jullie graag een glaasje aangeboden om mijn 20 jaar dienst te vieren maar Corona heeft hier spijtig genoeg een stokje voorgestoken.
Maar als alles terug ‘normaal’ is dan verwelkom ik jullie graag terug in Mortsel voor een tas koffie, thee of water.

Grtz Kim

De laatste nieuwtjes

  • Maia Luarsabishvili

Leer onze collega Maia kennen

11/06/2024|

Na zes jaar ervaring als boekhouder/auditor in Georgië, startte Maia haar carrière volledig opnieuw in België. Zo kwam ze in 2018 bij Konsilanto terecht. Een bijzonder verhaal ... [Lees verder]

Leer onze collega Koen kennen

06/12/2023|

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]

2020-09-16T13:37:14+01:0016/09/2020|