window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Ontmoet onze collega Marchien!

We zetten graag af en toe een collega in de kijker! Deze week hebben we een gesprek met Marchien. Trotse mama en partner van een zelfstandige. Dit laatste zorgt ervoor dat ze de wensen en vragen van haar klanten begrijpt als geen ander. Binnen Konsilanto is ze teamleider en ondernemersbegeleider. Ze staat iedere dag voor onze klanten klaar in Rotselaar.

Waarom Konsilanto?

Een vriendin heeft me Konsilanto aangeraden. Zij werkte hier zelf en vertelde me dat ze nog een junior dossierbeheerder zochten. Op dat moment volgde ik een 3-jarige Syntra-opleiding in boekhouden. Mijn theoretische kennis heb ik later nog uitgediept aan de Fiscale Hogeschool. Dit was voor mij de kans om mijn theoretische kennis meteen in de praktijk toe te passen.

Ik merkte al snel dat het linken van de theorie aan de praktijk en het leggen van verbanden tussen de verschillende domeinen van de fiscaliteit mij boeide. Daarnaast heb ik ook geleerd om steeds in het oog te houden waarmee een ondernemer bezig is. Het klantencontact dat ik had heeft me hierin zeker geholpen. Het totale plaatje van mijn job ligt mij.

Wat me daarnaast ook opviel is dat Konsilanto een mensgerichte organisatie is. Naast het vaktechnische krijgt het menselijke aspect bij zowel klant als medewerker een centrale plaats.

Wat is je grootste stap binnen Konsilanto?

In 2015 heeft Konsilanto een kantoor geopend in Wilsele (momenteel Rotselaar). Op dat moment ben ik teamleider en ondernemersbegeleider van het nieuwe kantoor geworden. Voor mij voelde het aan als professioneel “op eigen benen staan”. Het was absoluut een uitdaging, mede met de ondersteuning vanuit de organisatie zelf en met de fijne werkhouding van mijn collega’s heb ik deze rol met succes kunnen opnemen. Ik ben eigenlijk best wel trots op mijn evolutie binnen Konsilanto!

Wat verwacht je nog van de toekomst?

Graag zou ik de groei die ik de afgelopen jaren als persoon heb doorgemaakt de komende jaren verder willen doortrekken. Ik vind het belangrijk steeds te blijven evolueren zowel persoonlijk als professioneel.

Waarom solliciteren bij Konsilanto?

Bij Konsilanto krijg je de kans om de job te doen die je écht graag wil doen. Verder is het fijn werken in een dynamische, open en mensgerichte organisatie. Er heerst ook een fijne losse sfeer op kantoor, zowel tussen collega’s onderling als bij onze klantenrelaties.

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2020-05-20T12:20:25+01:00