window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Konsilanto integreert Prymacc in haar organisatie!

Een nieuw jaar, een nieuwe aankondiging. Met enige trots en goesting kunnen we wereldkundig maken dat we besloten hebben om Prymacc te integreren in onze organisatie.

zaterdag 8 mei 2021 I Schlagerhei

Prymacc is een accountantskantoor met vestigingen in Begijnendijk en Keerbergen. Het kantoor wordt geleid door Peter en Koen Rymenants en telt een 10-tal medewerkers. Traditioneel verzorgen zij de boekhouding en fiscaliteit van diverse KMO’s. In hun dienstverlening hebben zij een grotere focus op de grote ondernemingen.

Deze integratie past in de verdere uitbouw van ons kantoor om een antwoord te bieden op de uitdagingen die zich in de markt aandienen. Een complexer wordende regelgeving en een groeiende digitalisering zijn hierin belangrijke elementen. Deze evolutie vergt als kantoor een bepaalde schaalgrootte. Concreet zal Peter binnen Konsilanto een dienst “grote ondernemingen” uitbouwen om deze doelgroep ook zeer specifiek te kunnen aansturen.

De basis van de dienstverlening binnen Konsilanto zal steeds een mensgerichte bedrijfscultuur zijn waarin de ontwikkeling van iedere klant, medewerker en organisatie in haar geheel centraal staan. Wij willen nog meer de ondernemerscoach voor jullie zijn.

Rest er ons nog, op de valreep van januari, u een voorspoedig 2022 toe te wensen. Moge al uw wensen werkelijkheid worden.

Team Konsilanto

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2022-01-26T09:31:45+01:00