window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Konsilanto integreert Prymacc in haar organisatie!

Een nieuw jaar, een nieuwe aankondiging. Met enige trots en goesting kunnen we wereldkundig maken dat we besloten hebben om Prymacc te integreren in onze organisatie.

zaterdag 8 mei 2021 I Schlagerhei

Prymacc is een accountantskantoor met vestigingen in Begijnendijk en Keerbergen. Het kantoor wordt geleid door Peter en Koen Rymenants en telt een 10-tal medewerkers. Traditioneel verzorgen zij de boekhouding en fiscaliteit van diverse KMO’s. In hun dienstverlening hebben zij een grotere focus op de grote ondernemingen.

Deze integratie past in de verdere uitbouw van ons kantoor om een antwoord te bieden op de uitdagingen die zich in de markt aandienen. Een complexer wordende regelgeving en een groeiende digitalisering zijn hierin belangrijke elementen. Deze evolutie vergt als kantoor een bepaalde schaalgrootte. Concreet zal Peter binnen Konsilanto een dienst “grote ondernemingen” uitbouwen om deze doelgroep ook zeer specifiek te kunnen aansturen.

De basis van de dienstverlening binnen Konsilanto zal steeds een mensgerichte bedrijfscultuur zijn waarin de ontwikkeling van iedere klant, medewerker en organisatie in haar geheel centraal staan. Wij willen nog meer de ondernemerscoach voor jullie zijn.

Rest er ons nog, op de valreep van januari, u een voorspoedig 2022 toe te wensen. Moge al uw wensen werkelijkheid worden.

Team Konsilanto

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Onze collega Britt aan het woord

12/05/2023|

Het is al even geleden dat we je hebben voorgesteld aan één van onze collega's. Britt kroop deze maand in haar pen en vertelt over haar gezinnetje en haar opstart bij Konsilanto. [Lees verder]

  • Konsilanto BTW

Ben jij een gemengde btw-plichtige? Lees dan zeker dit artikel zodat je up-to-date bent met de recente wijzigingen.

16/02/2023|

Wanneer je als belastingplichtige enerzijds een vrijgestelde btw-activiteit uitoefent en anderzijds een belaste btw-activiteit word je gekwalificeerd als een gemengde btw-plichtige. Dit heb je al zeer snel, denk maar aan het vrijgesteld van btw verhuren van een appartement. Voor de gemengde belastingplichtige komen er enkele verplichtingen bij vanaf dit jaar. [Lees verder]

2022-01-26T09:31:45+01:00