window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people

Konsilanto en Moizo slaan de handen in elkaar!

Met enige trots kunnen wij een nieuwe samenwerking aankondigen. Konsilanto en Moizo gaan een strategisch partnership aan om elkaar te versterken.

Moizo is een full service communicatiebureau. Heb je een nieuwe huisstijl nodig, een drukbezochte website, meeslepende e-mailcampagnes, een chique productcatalogus, hippe signalisatie… Moizo doet het allemaal.

Reeds jarenlang verzorgt Moizo de look and feel van Konsilanto. Deze versterkte samenwerking vindt dan ook haar oorsprong in een jarenlang gewaardeerde samenwerking.

Op deze manier worden wij voor jou als ondernemer nog meer de one-stop shop in jouw ondernemer-zijn.

Vanaf 23 mei 2022 zal Moizo te vinden zijn bij ons in ons nieuwe kantoor in Gate 7 te Kontich. Met de aankomende veranderingen en verhuis zal Moizo ook een restyling doen. Moizo wordt namelijk Moïzo (letterlijk met de puntjes op ï) en daar hoort natuurlijk ook een vernieuwde huisstijl en logo bij die je hieronder alvast in een sneak preview kan bekijken.

Moizo

Neem ook zeker eens een kijkje op de Moïzo website.

Team Konsilanto

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht
  • Konsilanto medewerkers

Resultaten tevredenheidsonderzoek

06/02/2023|

Klantentevredenheid en transparantie naar onze cliënten toe zijn voor Konsilanto topprioriteiten. Daarom deed Konsilanto in samenwerking met de UCLL in 2022 een waardevol onderzoek naar hoe het nu echt gesteld is met onze klantentevredenheid. 139 respondenten vulden onze enquête in. In deze nieuwsbrief willen we je graag de resultaten van het onderzoek meegeven en blikken we ook vooruit op de acties die we hier als kantoor aan zullen koppelen. [Lees verder]

2022-05-03T21:50:15+01:00