window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-165612260-1');
Konsilanto people
9 januari 2023

Johan en Kris 10 jaar vennoot!

Tien jaar! Zolang gaan Johan en Kris al door het leven als vennoten van Konsilanto, erdoor gebrandmerkt voor de eeuwigheid, hun hart er met graagte verloren,…

De kans om vennoot te worden gekregen, al dan niet onverwachts, en ze hebben ze met beide handen gegrepen. In den beginne nog wat in schaduw van Guy en Filip, mettertijd meer en meer op de voorgrond. Zichzelf bewust van hun kunde, richting en gebreken. Een leerschool over wie ze zijn, over welke angsten ze moeten overwinnen, over waar ze moeten voor gaan staan.

Wie is Johan? Een leider die ondernemerschap combineert met een waterval aan nieuwe ideeën en creativiteit. Hij bezit een diepgaande kennis over zijn vak. Er kan gerust gesteld worden dat hij de financiële houvast is van de organisatie en de mede-architect van de IT-infrastructuur van de organisatie. Zijn sociaal engagement vertaalt zich ook de actieve rol die hij opneemt in de buurtwerking.

Wie is Kris? Een leider die handelt vanuit zachtheid gedreven door de waarde van mensgerichtheid. Zijn werelds denken is doorheen de jaren fors ontwikkeld en heeft de zuivere vaktechnische passie naar de achtergrond gedrukt. Hij is het aanspreekpunt voor de medewerkers en kan heel goed luisteren. In zijn vrije tijd durft hij wel wat risico’s opzoeken en is hij niet vies van een sportieve uitdaging.

Aanvullende profielen zijn het, zoals jullie kunnen lezen. Al hebben we al dikwijls de term “tegengestelde” profielen gehoord. En ja, dat is ook wel. Beiden op de uiterste kant van de weegschaal om het evenwicht te behouden, soms tegenovergestelde meningen,… part of the game durven we zeggen.

Veel belangrijker en impactvoller zijn de punten waar ze gelijklopend zijn. Strategisch ligt de lijn waar ze naartoe willen heel nauw bij elkaar, hebben ze hetzelfde risicoprofiel, gaan we ervan uit dat ze het hart op dezelfde plaats hebben. Je merkt een blindelings vertrouwen in elkaar. Ze weten wat ze van elkaar kunnen hebben.

In hun rol als vennoot zijn ze ondertussen niet meer alleen, maar hebben ze de steun gekregen van Sylvie, Greet, Koen en Peter. Konsilanto is doorgegroeid naar een organisatie van 90 mensen, 4 vestigingen en een multidisciplinaire dienstverlening. De uitgestippelde strategische weg de komende tijd is in goede handen van de mensen van Konsilanto!

Deel dit bericht:

De laatste nieuwtjes

  • Maia Luarsabishvili

Leer onze collega Maia kennen

11/06/2024|

Na zes jaar ervaring als boekhouder/auditor in Georgië, startte Maia haar carrière volledig opnieuw in België. Zo kwam ze in 2018 bij Konsilanto terecht. Een bijzonder verhaal ... [Lees verder]

Leer onze collega Koen kennen

06/12/2023|

Wie is de man achter het gezicht dat geruime tijd op de homepagina van onze website te zien was? Wel, dat is Koen! Sportief, gedreven, doortastend en enthousiast. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die hem kenmerken. Hij stelt zich graag kort aan jullie voor. [Lees verder]

2023-02-23T11:17:51+01:00