Konsilanto people
19 juli 2023

Wout aan het woord

“Nieuw kantoor”, “leuke collega’s”, “doorgroeimogelijkheden”… Met deze woorden overtuigde collega Kamila mij iets meer dan een jaar geleden om voor Konsilanto te komen werken.  Tot nu toe nog geen seconde spijt!

Na een korte periode bij een ander boekhoudkantoor heb ik nu mijn draai gevonden binnen Konsilanto.  Ik werk op het kantoor in Kontich binnen de rol van cliëntenadviseur.  Het voelt voor mij als tweede thuis.  Het blijft me verbazen hoe een mix van vele karakters zo’n mooi geheel kan vormen.  Iedereen heeft hier de kans om zichzelf te zijn.  Ik denk dat ik daar een perfect voorbeeld van ben.  Als je hiervan de details wilt weten, zeker solliciteren dan!

De ambitieuze werking waarin ieder individu kan doorgroeien op de manier die hij/zij wenst, is heel aangenaam.  Het voelt niet aan als druk maar eerder als het maximale uit jezelf halen.  Ik vergelijk Konsilanto een beetje met een goede fles wijn. Het ziet er al snel goed uit maar het wordt alleen maar beter als je binnen deze fantastische groep mensen mag werken.

Ik kijk er enorm naar uit om mezelf hier verder te ontwikkelen!  Misschien jij ook?