Konsilanto people
23 april 2022

Tanja vertelt over haar opstart bij Team Mechelen

Mijn passie voor cijfers gaat terug tot in de lagere school. Ik hield er toen al van om rekensommen te maken en vraagstukken op te lossen. Het was dan ook een logisch gevolg dat ik uiteindelijk in de boekhoudkundige sector terechtkwam.

Na vele jaren te hebben gewerkt bij MMIB werd het kantoor, in de loop van 2020, overgenomen door Konsilanto, dat in hetzelfde gebouw te Mechelen is gevestigd. In volle coronatijd terechtkomen in een nieuw team is niet zo vanzelfsprekend. Van thuis uit werken is natuurlijk niet de ideale manier om nieuwe collega’s en andere programma’s te leren kennen. Maar waar een wil is, is een weg. In het begin schrikte het me toch wel af om volledig digitaal te werken. Dat was echter snel verleden tijd en al vlug zag ik er zelfs de voordelen van in.

Dit jaar heeft Konsilanto verschillende cursussen op de agenda geplaatst waardoor, ik en mijn collega’s, de functie van cliëntenadviseur verder kunnen uitdiepen. Ondertussen heb ik mijn plaats gevonden in Team Mechelen en voel ik me er echt thuis. De deelname aan de tweejaarlijkse teambuilding heeft me ook de kans gegeven om de collega’s, van de andere teams, buiten de kantoormuren te leren kennen. Ik was echt onder de indruk van de positieve vibe die door Konsilanto waait.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het leven. Voor een etentje met familie of vrienden ben ik altijd wel te vinden. Een weekendje weg sla ik zeker niet af. Reizen is een passie van mijn vriend en ik. Jaarlijks verlaten we België even om de natuur en cultuur op te snuiven in een ander land binnen of buiten Europa. Dit is mijn verhaal in een notendop.