Konsilanto people
12 mei 2023

Onze collega Britt aan het woord

Hoi, ik ben Britt en ik stel me graag even voor aan jullie. Mijn gezin is best wel groot en lekker druk. Ik heb een hele lieve man die slotenmaker is, een dochter van 9 jaar met een groot hart voor paarden, een zoontje van 7 jaar die uren in de zandbak kan spelen (en ook op de Nintendo natuurlijk), een kleine zotte mus van 1 jaar en onze beestenboel. We hebben de allerliefste Australische herder Abby die alles en iedereen graag ziet. Als laatste hebben we nog een rosse kampioen muizenvanger, Wortel de kat.

Na mijn studies ben ik mijn loopbaan gestart bij Carine Hemeleers, in een klein kantoortje in Keerbergen. Hier had ik twee collega’s en dat waren toevallig net de beste collega’s ooit! In 2017 is ons kantoor geïntegreerd in Prymacc, een iets groter kantoor in Begijnendijk. Niet veel later, in 2021, is Prymacc gefuseerd met Konsilanto. Dit was voor mij en mijn collega’s even schrikken want nu kwamen we plots terecht in een ‘grote firma’.

Begin 2023 is ons kantoor in Keerbergen officieel verhuisd naar het kantoor van Konsilanto in Rotselaar. Ook dat was een grote stap voor ons. Maar wat was dat een meevaller! We werden onthaald in een grote familie met heel behulpzame en toffe collega’s. Onze collega’s van Begijnendijk zijn deze maand ook verhuisd naar het kantoor van Rotselaar waardoor we een mooi team geworden zijn. Elke collega heeft wel iets in zijn mars en kan zijn unieke talent inzetten. Konsilanto gaat voor kwaliteit en geeft ons als personeel de kans om ons te ontwikkelen op ons eigen tempo en naar ons eigen kunnen.

Ik hoop dat we jou als klant in de toekomst kunnen bijstaan bij de werking van je zaak, dat we jou steun en hulp kunnen bieden tijdens moeilijkere momenten maar vooral ook dat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.