Accountancy, tax & legal
18 juni 2021

Wist je dat Konsilanto erkend is voor de KMO-portefeuille?

Dit kan je tot 30% besparen!

Zoals velen werk je hard in jouw bedrijf en ben je een expert in jouw vakgebied. Ondernemerschap beperkt zich echter niet alleen tot je eigen expertise. Omdat je niet alles kan weten stimuleert de Vlaamse Overheid het inwinnen van advies bij gespecialiseerde dienstverleners.

Ook Konsilanto is erkend als dienstverlener voor volgende adviezen;

  1. Schriftelijke raadgevingen en aanbevelingen die bestaan uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en de begeleiding bij de implementatie.
  2. Schriftelijke raadgevingen en aanbevelingen die bestaan uit het identificeren, in kaart brengen en onderzoeken van opportuniteiten en oplossingen met betrekking tot het bedrijfsfunctioneren van de onderneming.

Denk je er bijvoorbeeld aan om je onderneming stop te zetten, wil je een investeringsanalyse maken, of ben je zoekend in de strategie van jouw onderneming? Neem dan zeker contact met ons op!

Een onderneming die investeert in advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per kalenderjaar.