Human Resources
11 juni 2024

Jouw payroll door Konsilanto? – Onze nieuwe HR-dienst Werving & Selectie

Wist je dat Konsilanto een gespecialiseerde payroll-afdeling heeft? Voor klanten zonder een interne HR-afdeling nemen wij graag de payroll-taken over, zodat jij je kunt concentreren op je core business.

Waarom kiezen voor Konsilanto?

  • Expertise op maat: Onze ervaren professionals zorgen voor een vlekkeloze payroll-administratie.
  • Persoonlijke aanpak: Een gemotiveerd team staat voor je klaar met praktisch en duidelijk advies.
  • Volledige ontzorging: Geen zorgen meer over loonverwerking, administratie of juridische verplichtingen.
  • Digitaal platform: Eenvoudig en efficiënt je payroll beheren via ons gebruiksvriendelijke platform.

Ben je niet helemaal tevreden met je huidige sociaal secretariaat? Tot 30 juni kun je beslissen om over te stappen naar een andere dienstverlener. Als je vóór deze datum beslist, kun je vanaf 1 januari 2025 de overstap maken en profiteren van onze uitstekende diensten.

Twijfel je nog?  Dan raden wij aan om toch al op te zeggen bij je huidige partner.  Je hebt nog tot het einde van het jaar om de mogelijkheden te bekijken.  Zo kan je een weloverwogen keuze maken en kijken welk loonsecretariaat het best voldoet aan jouw noden en wensen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wat kunnen wij voor jou betekenen en hoe kunnen we je ontlasten? Wil je weten hoe ons digitaal platform werkt? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling via 03/443.75.44 of stuur een e-mail naar payroll@konsilanto.be. Onze payroll officers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.

Ontdek meer! Bezoek onze website om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen en welke voordelen je kunt verwachten van een samenwerking met Konsilanto.

Neem vandaag nog contact op en ervaar het gemak van onze payroll-diensten!

Onze nieuwe HR-dienst: Werving & Selectie

Onlangs trad Talent4People toe tot de Konsilanto-familie.

Talent4People geeft persoonlijke en praktische hr-hulp op maat. We houden hierbij steeds rekening met het globale plaatje van je bedrijf en vormen een volledige ontzorger.

Wat we aanbieden:

  • Ondersteuning van (een deel van) het selectieproces
  • Het nalezen van vacatureteksten
  • Coaching in het screenen van CV’s

Je bepaalt volledig op maat hoe ver onze ondersteuning moet reiken. Ook hier houden wij als partner rekening met jouw eigenheid, jouw nood en jouw wensen.

We werken vanuit onze kantoren in Leopoldsburg, Kontich, Mechelen, Rotselaar of Mol, maar ook inhouse bij onze klanten!

Meer informatie?  Contacteer onze collega Annick Nelen via mail!

 

Download ‘Brochure Payroll & HR-diensten’

Konsilanto is jouw partner die met je meedenkt en je ondersteunt op het vlak van HR! Wij bieden persoonlijke en praktische HR-hulp aan, specifiek gericht op jouw maat. Download de brochure voor meer informatie.