Bezig met het laden van Evenementen

Een snel veranderende werkomgeving, elke moderne organisatie komt er vroeg of laat met in aanraking. Wil je tegelijkertijd samen met je mensen, met ieders eigen belangen en visies, je doel bereiken dan word je als leider uitgedaagd om te leren omgaan met deze verschillen. Samen met je mensen een doel bereiken brengt een reeks andere uitdagingen met zich mee.

Hoe weet je nu als leider welk gedrag meest passend is om je team, organisatie verder te helpen in zijn ontwikkelingsweg richting een gezamenlijk doel?

Misschien merk je dat het je zwaar valt mensen aan te spreken wanneer zaken niet geweldig lopen of weet je niet goed waar de ander echt behoefte aan heeft om samen tot een EN/EN te komen? Hoe blijf je op koers, ook als het spannend wordt?

Dit zijn relevante vragen die aan bod komen in het ontwikkelingsgericht leiderschapstraject van Impeccable Leadership.

 

Wat kan je verwachten?

In dit leiderschapstraject ga je 6 maanden op pad met een groep gelijkgestemde leiders. Je mag je verwachten aan een mooie combinatie van individuele coachgesprekken en ervaringsgerichte trainingsdagen. Deze trainingsdagen vinden plaats op een externe locatie zodat het je leerproces optimaal ondersteunt.

We bouwen op de principes van het gedachtegoed van Impeccable Leadership waarbij je een houvast krijgt in de sociale complexiteit van het werken met mensen. De individuele coachgesprekken richten zich op diepte patronen en je eigen gewenste ontwikkelingsroute. De trainingsdagen in groep zorgen voor een omgeving waarin je met en van elkaar kan leren en waarin een mooie mix van inhoudelijke en ervaringsgerichte momenten elkaar optillen om aan leiderschap specifieke competentieontwikkeling te doen.

Deze langere periode biedt de ideale kans om inzichten van je bewustwordingsproces werkelijk te integreren in je dagdagelijkse praktijk als leidinggevende.

 

Wat brengt dit traject je als leider?

 • Je bewustzijn van je eigen innerlijke processen vergroot zodat je ontdekt wat jouw eigen sterkten en uniekheden zijn om leiderschap op te nemen vanuit je authentieke zijn;
 • Je krijgt beter inzicht in jouw gedrag als leider en wat de relatie is tussen dit gedrag en het ontwikkelingsniveau van het team;
 • Ervaringsgerichte competentie ontwikkeling waarbij je praktisch aan de slag gaat om inzichten te verdiepen en te experimenteren met nieuw gedrag op gebied van verbinden met de ander; de Harvard methode en het onderhandelproces; handvaten om de beïnvloeding van jezelf en jouw invloed op de ander te vergroten; systemisch kijken en wijsheid uit het systeem halen; visie terugkoppelen naar concreet kader en realisatie;
 • Je ontdekt welke onderliggende patronen (valkuilen) in de samenwerkingsrelatie aanwezig zijn en wat er nodig is om op koers te blijven wanneer het spannend wordt.

 

Voor wie?

Voor alle leiders die meer inzichten en handvatten willen in de complexiteit van het samenwerken. Waarbij je eigen gedrag en authenticiteit een belangrijke sleutel vormt in de ontwikkeling van een team en organisatie. Waar je ontdekt dat inhoudelijk doelen behalen en oog hebben voor de relatie onderling hand in hand kunnen gaan.

Voor leiders en organisaties die geloven dat ‘het mens zijn’ de toegangspoort is tot duurzame groei en bereid zijn moedige stappen te zetten om het geheel meer te maken dan de som der delen.

 

Wat zeggen de deelnemers?

“Een mooi traject! Met daarbij ruimte voor ieders doelen.

Door de kleine groep, de sterke begeleiding van Kristel en de openheid van de deelnemers ontstond een bijzondere dynamiek waardoor we allen sprongen maakten. Dit maakte het leren waardevol maar daarbij ook hartstikke leuk.

Impeccable Leadership heeft mij geholpen een duidelijker kader te scheppen. Een kader dat mij houvast geeft in mijn leidinggevende rol. Dit door de theorie die zich prima laat koppelen naar de praktijk.

Het maakte mij enthousiast! We starten in het najaar dan ook met een dergelijk traject voor ons volledige MT.”

Ilze Poppe
– Directeur van Poppe Installatietechniek

 

“Na een nieuwe wending te hebben genomen met mijn zaak, heeft Kristel me bij de hand genomen en me mee begeleid naar het helder krijgen van mijn gedachten en handelen.

Ze heeft me geleerd om telkens opnieuw een kader te scheppen, wat resulteert in meer duidelijkheid voor mezelf en mijn medewerkers.

Bijzonder is de openheid en de verbondenheid in onze groep. Omdat het traject over een langere periode loopt krijg je de tijd om wat je geleerd hebt te oefenen en uit te proberen en op tijd en stond terug te koppelen waardoor je het echt eigen kan maken.”

Cris Tiebackx
– Bestuurder van Moïzo

 

Praktische informatie

Data

Trainingsdagen

 • 26-27 april 2023
 • 20-21 juni 2023
 • 14-15 september 2023

Individuele gesprekken

 • Eerste gesprek mei 2023
 • Tweede gesprek augustus 2023

Trainers

Kristel Heyndrickx

Prijs

2.650 euro excl. btw en excl. hotelaccommodatie voor trainingsdagen

Locatie 

 • Trainingsdagen: Kasteelhoeve Wange
 • Individuele gesprekken: Prins Boudewijnlaan – Te Kontich

 

Kristel Heyndrickx
Organisatiecoach

 

Schrijf je nu in!

   

   

   

   

  Deel dit bericht: