Bezig met het laden van Evenementen

Op dinsdag 24 mei 2022 slaan Konsilanto en Clearfacts de handen in elkaar voor een live sessie rond het gebruik van de Konsilanto-App.

Bij Konsilanto staan we steeds voorop in de trend naar digitalisatie. Onze kantoren werken zo goed als volledig digitaal met de Konsilanto-App als belangrijkste troef. Via de app heb jij op elk moment toegang tot jouw boekhouding en kunnen wij jouw cijfers accurater en proactiever opvolgen.

Jij als klant bent ongetwijfeld al in aanraking geweest met de Konsilanto-App wanneer je via de pc of smartphone documenten bezorgt aan jouw dossierbeheerder. Maak je nog geen optimaal gebruik van onze app of zit je met vragen hierover? Dan is deze sessie iets voor jou!

Jelle van Clearfacts neemt je graag mee doorheen heel de applicatie en legt je uit hoe je documenten kan opladen, een memo kan meegeven aan je dossierbeheerder, hoe de betaalmodule werkt, hoe je openstaande klanten en leveranciers opvolgt, enz. Na deze sessie kan jij vlot met de app werken!

Je krijgt tijdens deze sessie ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Inschrijven kan tot 20 mei 2022!

 

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 24 mei 2022 17u30 – 18u30

Prijs

Je deelname is volledig gratis!

Locatie 

Na jouw inschrijving ontvang je een link voor de sessie in Zoom

Konsilanto-app

Inloggen op de cloud met je pc kan via deze link.

Onze app is beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten en in de Google Play Store voor Android-apparaten. Download de Konsilanto-App HIER voor iOS en HIER voor Android.

 

De inschrijvingen zijn afgesloten

 

 

 

 

Deel dit bericht: