Bezig met het laden van Evenementen

Wegens het succes van de eerder georganiseerde gratis mini workshops Leiderschapsontwikkeling, hebben we een extra workshop ingepland!

We deelden reeds enkele artikels over leiderschap in tijden van crisis en de route van Konsilanto. Toch gaat er niets boven een echt contactmoment om elkaar te leren kennen.  Hierbij kan een gratis mini workshop over leiderschapsontwikkeling dus niet ontbreken.

Wat kan u, als ondernemer, als leider, van deze workshop verwachten:

 • het delen van leiderschapservaringen;
 • aandacht voor jouw persoonlijke vraagstukken rondom leiderschap;
 • een toelichting van onze visie op leiderschap vanuit het Impeccable Leadership gedachtegoed;
 • het ontdekken van mogelijke vervolgstappen als het gaat over jouw ontwikkeling.

De intentie van deze workshop is om je nieuwe inzichten te laten opdoen op het gebied van leiderschap, en een idee te geven wat Impeccable Leadership voor jouw ontwikkeling als leidinggevende kan betekenen. We bieden u een mooie gelegenheid om te vertragen van de dagdagelijkse bezigheden en een moment van verbinding te creëren met de klanten van Konsilanto waarbij ervaringen gedeeld kunnen worden.


Praktisch

Deze workshop zal doorgaan op 29 oktober tussen 19u en 21u.  Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 6 personen. Indien er meerdere kandidaten zijn, zullen meerdere momenten georganiseerd worden zodat iedereen een plekje heeft. We organiseren deze workshop zowel off- als online. We geven eerder de voorkeur aan live contact, waarbij de covid-maatregelen gerespecteerd zullen worden.

Ik kijk er alleszins naar uit jullie dan te ontmoeten!

Kristel Heyndrickx
Organisatiecoach

 

SCHRIJF JE NU IN!

   

   

   

   

  Deel dit bericht: