Konsilanto people

Ontdek het persoonlijk traject van onze collega Hans bij Konsilanto!

Mijn verhaal bij Konsilanto begon als student, ik groeide door naar stagiair en ik ben vandaag cliëntenadviseur. Elke dag ben ik beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, en aan de slag te gaan met uw financiële informatie om die duidelijk en accuraat aan u te bezorgen. Sta mij toe mezelf even voor te stellen. 

Een viertal jaar geleden droeg ik een kaki-groen uniform en werd ik aangesproken met ‘sergeant’. Mijn voldoening in deze job haalde ik uit het helpen van de jonge soldaten met bijvoorbeeld hun huurcontracten, het zorgen voor een goede samenwerking tussen de teamleden en het waken over de rechten van de nieuwe rekruten.

Uiteindelijk ben ik tot de vaststelling gekomen dat ik van het bijstaan van mensen mijn stiel wou maken, dus besloot ik accountancy-fiscaliteit te gaan studeren en mij te verdiepen in het ondernemerschap.

Studeren combineerde ik met een paar uur per week te werken als student bij Konsilanto. Hierbij was er direct een connectie, een sterk digitaal kantoor met de focus op advies, ondernemerschap en klantgerichte aanpak. De sfeer tussen de collega’s zat goed en ik kreeg voldoende feedback om te kunnen groeien. In de zomervakantie besloot ik om mijn kennis verder aan te scherpen als student bij een kleiner lokaal accountantskantoor.

Tijdens mijn praktijkstage bij Konsilanto kreeg ik direct uitdagingen waaruit ik veel leerde, de ondersteuning om te groeien en de vrijheid om mezelf te ontdekken. Na een succesvolle stage was het voor mij een logische keuze om bij Konsilanto te blijven: de sfeer, inzet voor de klant en persoonlijk groeitraject zijn de recepten om van een jonge dossierbeheerder een goede cliëntenadviseur te maken.

Elke dag zet ik mij 100 % in om de klant recente en accurate informatie te geven over zijn of haar financiële positie en de juiste fiscale aanpak uit te zetten. Mijn doel is om er iedere dag voor te zorgen dat u zonder te veel administratieve last en met de juiste financiële en fiscale adviezen u zich volledig kan storten op uw corebusiness.

“Ik maak als adviseur dan ook graag het verschil voor u”

De laatste nieuwtjes

Naar Nieuwsoverzicht

Corona-update: de laatste nieuwe ontwikkelingen rond de compensatiepremie en hoe deze aan te vragen

12/05/2020|

Corona-update: de laatste nieuwe ontwikkelingen rond de compensatiepremie en hoe deze aan te vragen Wie heeft recht op een corona compensatiepremie? De corona compensatiepremie is er voor ondernemingen met een exploitatiezetel in het Vlaamse Gewest die geconfronteerd worden met een omzetdaling ingevolge de opgelegde exploitatiebeperkingen. Heb je meerdere [Lees verder]

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie

20/04/2020|

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie Welke ondernemingen komen in aanmerking De hoofdactiviteit van je onderneming behoort op 13 maart 2020 volgens je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) tot één van de activiteiten opgenomen in deze PDF met de lijst van nace-codes. Het betreft: de eventsector en de [Lees verder]

2020-05-20T12:20:19+01:00