Konsilanto & Peritus event - Hoe kan u de groei van uw bedrijf versterken?

** De inschrijvingen zijn afgesloten **

Als ambitieus ondernemer vraagt u zich wellicht soms af hoe u de groei van uw bedrijf kunt versterken. Laat u inspireren door de getuigenissen van 2 ondernemers die u meepakken op hun reis richting duurzame groei.

Nathalie Verschaeghe, Macobo – Ingenieursbureau, heeft grootse plannen. Ze wil haar bedrijf uitbouwen tot de referentie in Vlaanderen voor niet-architecturale bouwstudies en –projecten. Daarvoor wil ze inzetten op permanente innovatie en een doorgedreven differentiatie van het dienstenpakket. Hoe het groeiproces wordt doorlopen en hoe de hele organisatie daarbij betrokken wordt, wil ze graag met u delen.

Jurgen Willems, Crius Group – dienstverlener in de uitgeefsector, zag zijn bedrijf geconfronteerd worden met de digitalisering van het medialandschap waardoor een grote transformatie zich opdrong. Het bedrijf moest evolueren van een pre-press productiebedrijf naar een expertisecenter op vlak van digitale content. Vandaag is het bedrijf marktleider in de Benelux en maakt het zich klaar voor verdere internationalisering. Jurgen deelt met u zijn ervaringen tijdens een hectische periode vol valkuilen, maar ook met grote successen.

Na de getuigenissen voorzien we een gezellige netwerkdrink waar we kennis maken met de huisproducten van brouwerij Het Anker.

Elke deelnemer aan deze ongetwijfeld inspirerende namiddag kan ter plaatse een afspraak maken voor een gratis bedrijfsscan die de groeikansen en aandachtspunten in uw bedrijf duidelijk maakt.

WANNEER?

woensdag, 28 Maart 2018

17:00 - 20:00

WAAR?

Stokerij "De Molenberg"

Klaterstraat 1

2830 Willebroek

Toon op Google Maps
PROGRAMMA

17u00: Start uiteenzetting 

19u00: Netwerk Drink

Schrijf u hier in
*
*
*

Vorige evenementen

Uitnodiging Konsilanto-event: De toekomstige technologie en fiscaliteit van uw wagen

donderdag, 16 Mei 2019BMW Juma Leuven

** De inschrijvingen zijn afgesloten ** Een nieuwe auto kiezen is geen gemakkelijke keuze. Zeker niet de dag van vandaag. Kiest u best voor een wagen op benzine, diesel of elektriciteit? Of misschien een hybride wagen? Op donderdag 16 mei 2019 organiseert Konsilanto in samenwerking met Autofans een uiteenzetting om u wegwijs te maken in deze beslissing.


Bekijk het evenement

Konsilanto en Peritus nodigen uit

woensdag, 28 Maart 2018Stokerij "De Molenberg"

** De inschrijvingen zijn afgesloten ** Als ambitieus ondernemer vraagt u zich wellicht soms af hoe u de groei van uw bedrijf kunt versterken. Laat u inspireren door de getuigenissen van 2 ondernemers die u meepakken op hun reis richting duurzame groei.


Bekijk het evenement