Het opstellen van een persoonlijk financieel plan2020-05-07T10:32:30+01:00

Project omschrijving

Het opstellen van een persoonlijk financieel plan

Een persoonlijk financieel plan is geen statisch gegeven, maar gidst de ondernemer op een continue manier door een aantal existentiële vermogensvragen: Wat is het effect van een aantal kantelmomenten in het leven (pensioen, ziekte en invaliditeit, overlijden van de partner) op het vermogen en de actuele levensstandaard? Zal het opgebouwde vermogen op een bepaald moment in het leven volstaan voor het aanhouden van een bepaalde levensstandaard?

Wij gaan samen op zoek naar opportuniteiten en oplossingen voor persoonlijke en familiale aangelegenheden (testament, huwelijkscontract, schenking, maatschap, stichting, …).

Gerelateerde diensten

Advisering inzake erven, schenken en familiaal vermogensrecht

Ondernemerschap gaat gepaard met de opbouw van vermogen. De vraag hoe we dit vermogen structureren is niet steeds evident. Wij luisteren graag naar uw behoeften op lange termijn en koppelen dit aan onze expertise.

Lees meer

Begeleiding inzake de overdracht van een familiebedrijf

Konsilanto biedt een integrale dienstverlening aan. Voor de ondernemer is zij een ‘compagnon de route’ vanaf de start van zijn bedrijf tot en met de overdracht ervan naar de volgende generatie.

Lees meer

De laatste nieuwtjes of ga naar het nieuwsoverzicht

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie

Corona-update: voorwaarden en uitsluitingen compensatiepremie Welke ondernemingen komen in aanmerking De hoofdactiviteit van je onderneming behoort op 13 maart 2020 volgens je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) tot één van de activiteiten opgenomen in deze PDF met de lijst van nace-codes. Het betreft: de eventsector en de [Lees verder]